Sunshine Ladies TourCara Gorlei vandt Jabra Ladies Classic

Cara Gorlei vandt Jabra Ladies Classic

28-årige Cara Gorlei fra Sydafrika vandt sin første professionelle sejr i Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour.

Linette Holmslykke begyndte finaledagen på en delt 10. plads i -3. Hun var i par for runden efter 14 huller, men lavede så en dobbeltbogey på et par-5 hul og en 8’er på et par-4 hul inden en afsluttende birdie gav en runde i +5. I samlet +2 suttede Linette Holmslykke som nr. 24 i +2.

Inden finalerunden havde norske Maiken Bing Paulsen føringen i -10 foran Cara Gorlei i -8.

Med en runde i -4 vandt Cara Gorlei i -12 foran svenske Lisa Pettersson i -11, Gabriella Cowley fra England i -10 og svenske Mia Folke i -9.

Maiken Bing Paulsen gik +2 og faldt tilbage til en delt 5. plads i -8.

Jabra Ladies Classic, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk