I denne uge begynder 2019/2020 sæsonen på PGA TOUR, og allerede i den første turnering er flere af de nye unge spillere til start, deriblandt danske Sebastian Cappelen, der debuterer på verdens bedste golf tour.

A Military Tribute at The Greenbrier indleder den nye PGA TOUR-sæson og danske Sebastian Cappelen er med i feltet. Cappelen forsøger sammen med størstedelen af ”oprykkerne” fra Korn Ferry Tour at få en god start på sæsonen og tilværelsen som medlem af PGA TOUR. Efter 5 sæsoner på USA’s næstbedste tour, er fynboen endelig klar til PGA TOUR efter en sæson på Korn Ferry Tour, hvor især en sejr og en andenplads i juni måned gav point nok til at slutte i top 25.

Cappelen har fortalt GOLFTV, at han føler sig klar til PGA TOUR, og siger, at han er glad for den erfaring han har fået på Korn Ferry Tour. Danskeren bor og træner på TPC Sawgrass, så ligesom mange af de etablerede spillere på touren er Florida hans base, hvor han træner og spiller med flere PGA TOUR spillere hver dag.

Sebastian Cappelen skal op mod en af de mest omtalte spillere i de seneste måneder, Viktor Hovland. Hovland har allerede spillet ni gange på PGA TOUR i 2019, hvoraf han i både The Masters og US Open sluttede som bedste amatør. Efter han blev professionel blev det til en fjerdeplads i Wyndham Championship og i Korn Ferry Finals blev han nummer 11 på Nationwide Children’s Hospital Championship og to på Albertsons Boise Open presented by Kraft Nabisco, og sikrede sig dermed kortet til PGA TOUR. Så selvom nordmanden skal i gang med sin første rigtige sæson, så må han regnes som en af favoritterne i denne uge.

Hovland har selskab af landsmanden Kristoffer Ventura, ligesom vinderen af Korn Ferry Tour Championship, Tom Lewis, spiller med. Englænderen er blevet i USA efter sin imponerende sejr for to uger siden, og med det spil han viste i forrige uge, er han en af dem man skal holde øje med i denne uge.

Bryson DeChambaeu er som verdens nummer 10 den højst rangerede spiller i feltet, der også tæller Bubba Watson, Marc Leishman, Keegan Bradley samt den forsvarende mester Kevin Na.

Golffans tilbydes 7 dages gratis adgang på GOLF.TV

A Military Tribute at The Greenbrier kan følges på GOLFTV og Eurosport 2

– Torsdag den 12.9.: 20.00 – 00.00 (Featured Group dækning fra 13.00)
– Fredag den 13.9.: 20.00 – 00.00 (Featured Group dækning fra 17.00)
– Lørdag den 14.9.: 21.00 – 00.00 (Kun på GOLFTV)
– Søndag den 15.9.: 21.00 – 00.00 (Kun på GOLFTV)

Jesper Knudsen kommenterer.

Se alle slag fra Solheim Cup

Ud over PGA TOUR sender GOLFTV fra Solheim Cup. Matchen mellem USA og Europas bedste kvinder spilles på Gleneagles i Skotland, og GOLFTV sender Solheim Cup live fra 09.00 fredag og lørdag og fra 12.00 søndag.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.