PopulærtPGA TourCappelen blev nr. 6, da Andrew Landry vandt The American Express

Cappelen blev nr. 6, da Andrew Landry vandt The American Express

Efter fem missede cuts i træk vandt Andrew Landry The American Express, der blev spillet som en Pro-Am turneringer på tre baner, med cut efter tredje runde. Top-70 og lige klarede cuttet til finalerunden på PGA West Stadium Course i La Quinta, Californien. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Første top-10 placering til Cappelen

Sebastian Cappelen, der er skiftet til Callaway udstyr i år, var på en flot 6. plads i -15 efter tredje runde. Han startede finalerunden med seks pars, men lavede derefter fem birdies i træk fra 7. hul, og spillede sig frem til en 4. plads.

En bogey på 13. hul gav en runde i -4 og en delt 6. plads i -19. Det er Cappelens første top-10 placering på PGA Tour, som gav ham 89 point til FedExCup ranglisten og en præmiecheck på godt 218.000 $ svarende til 1,47 mio. danske kroner. Hans hidtil bedste resultater på PGA Tour var 35. pladser i Bermuda Championship 2019 og Sanderson Farms Championship 2014.

Trods en fin tredje runde i -6, så var Lucas Bjerregaard i -5 efter tre runder og fire slag fra at klare cuttet til finalerunden.

Andrew Landry blev presset, men vandt med to slag

Undervejs i finalerunden førte Andrew Landry med seks slag, men med en banerekord i -9 kom Abraham Ancer op på en delt førsteplads i -24, da Landry lavede tre bogeys i træk fra 13. hul.

To afsluttende birdies af Andrew Landry gav ham dog en runde i -5 og sejren i -26 foran Abraham Ancer i -24.

Scottie Scheffler blev nr. 3 i -23, mens Bud Cauley og Sepp Straka delte 4. pladsen i -20.

Sebastian Cappelen delte 6. pladsen i -19 med Sam Burns, Tom Hoge og Ryan Moore.

Sungjae Im og Rickie Fowler delte 10. pladsen i -18, Tony Finau og Alex Noren blev nr. 14 i -17, mens Paul Casey blev nr. 21 i -15 efter han lavede dobbelt bogeys på 13. og 14. hul.

Havde misset cuttet i syv af de seneste otte turneringer

Det var 32-årige Andrew Landrys anden PGA Tour sejr, da han også vandt Valero Texas Open 2018.

Ugens sejr kom på et lidt overraskende tidspunkt, da Landry havde misset cuttet i sine seneste fem turneringer og i syv af otte turneringer denne sæson.

Værten Mickelson missede cuttet

Phil Mickelson var vært for turneringen, som sidste år hed Desert Classic presented by Workday og tidligere CareerBuilder Challenge, Humana Challenge og Bob Hope Classic. Mickelson blev nr. 2 sidste år og nr. 3 i 2016, men var seks slag fra at klare cuttet i år.

Kristoffer Ventura fra Norge, Akshay Bhatia, Byeong Hun An og Francesco Molinari missede også cuttet til finalerunden.

The American Express, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk