Cappelen blev nr. 11, da Hudson Swafford vandt i Punta Cana

Hudson Swafford vandt Corales Puntacana Resort & Club Championship, hvor Sebastian Cappelen blev nr. 11.

Det er første gang i ti turneringer siden COVID-19 genstarten i juni, at Sebastian Cappelen klarer et cut, og det gjorde han med et bravur. Med en finalerunde i -4 blev Sebastian Cappelen nr. 11 i -11.

Hudson Swafford vandt for anden gang

Hudson Swafford vandt i -18 foran Tyler McCumber i -17 og Mackenzie Hughes i -16. Nate Lashley blev nr. 4 i -15 foran Adam Long i -14.

Det er 33-årige Hudson Swaffords anden sejr på PGA Tour, da han vandt CareerBuilder Challenge 2017.

Zalatoris er med igen i næste uge

Will Zalatoris, der fører Korn Ferry Tour ranglisten, kom med i feltet via en flot 6. plads i US Open. Med en 8. plads i Punta Cana har han også kvalificeret sig til den kommende uges Sanderson Farms Championship, og før eller siden kommer vi nok til at se ham fast på PGA Tour.

Henrik Stenson blev nr. 21 i -9 og Thomas Detry nr. 33 i -7. Den forsvarende mester Graeme McDowell, der også skulle have været vært i Irish Open, missede cuttet.

Corales Puntacana Resort & Club Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.