Cameron Smith vandt Sentry Tournament of Champions

Cameron Smith vandt Sentry Tournament of Champions på Hawaii hvor kun PGA Tour vindere fra kalenderåret 2021 var med. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Rory McIlroy var den eneste af det seneste års vindere, som havde fravalgt at deltage, så 39 af de 40 PGA Tour vindere var på startlisten. Cameron Champ måtte dog blive hjemme efter en positiv corona test, så det endte med 38 deltagere.

Der skulle scores lavt på Plantation Course at Kapalua, hvor Cameron Smith og Jon Rahm delte førstepladsen i -26 (!) efter tredje runde.

Med en finalerunde i -8 vandt 28-årige Cameron Smith i -34 foran Jon Rahm i -33 og Matt Jones i -32. Matt Jones tangerede banerekorden i 61 slag (-12) på par-73 banen, som Jon Rahm og Justin Thomas satte  i tredje runde.

Patrick Cantlay blev nr. 4 i -26, mens Collin Morikawa, Justin Thomas og Daniel Berger delte 5. pladsen i -25.

.
.
Bedste vinderscore i en 72 hullers PGA Tour turnering

Vinderscoren i -34 er ny rekord på PGA Tour for en turnering over 72 huller (4 x 18 huller).

Ernie Els havde den hidtidige rekord med -31 i Mercedes Championships 2003. Det var på samme bane og samme turnering som i denne uge, men blot med Mercedes som titelsponsor, hvilket de var fra 1994 – 2009.

Fjerde sejr på PGA Tour

Det var Cameron Smiths fjerde sejr på PGA Tour, hvor han tidligere har vundet Zurich Classic of New Orleans 2017 med Jonas Blixt, Sony Open in Hawaii 2020 og Zurich Classic of New Orleans 2021 med Marc Leishman.

Med sejren rykker Smith for første gang i top-10 på verdensranglisten, da han rykker 11 pladser frem til en 10. plads.

Sentry Tournament of Champions, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.