Cameron Smith vandt Sony Open in Hawaii

Cameron Smith vandt Sony Open in Hawaii efter omspil, og sikrede sig sin første individuelle PGA Tour sejr.

Brendan Steele havde føringen i -12 foran Cameron Smith i -9 og Kevin Kisner i -8 inden finalerunden.

En runde i -2 var nok for Cameron Smith til at indhente Brendan Steele, som gik finalerunden i +1. Smith var bagud med to inden de sidste to huller, men afsluttede med en birdie, mens Steele lavede bogey på 17. hul. De to sluttede i -11 inden Cameron Smith vandt med en par på første omspilshul.

Webb Simpson blev nr. 3 i -10, mens Graeme McDowell, Ryan Palmer og Kevin Kisner delte 4. pladsen i -9.

Hideki Matsuyama blev nr. 12 i -6, Sungjae Im og Collin Morikawa nr. 21 i -5, Marc Leishman nr. 28 i -4 og Alex Noren nr. 32 i -3.

Den forsvarende mester Matt Kuchar, Justin Thomas der vandt i sidste uge og Patrick Reed, missede cuttet.

Cameron Smiths anden PGA Tour sejr

Det var den første individuelle PGA Tour sejr for 26-årige Cameron Smith fra Australien, men den anden tællende sejr, da han vandt Zurich Classic of New Orleans 2017 sammen med Jonas Blixt.

Derudover har han vundet to gange på Europa Touren og PGA Tour of Australia, da han vandt Australian PGA Championship 2017 og igen i 2018.

Sony Open in Hawaii, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.