PopulærtPGA TourC More Golf stiller med et stærkt team

C More Golf stiller med et stærkt team

Jesper Knudsen, Lars Nysøe, Jeppe Huldahl, Andreas Hartø og Mark Haastrup er det stærke team af kommentatorer og eksperter, der guider seerne gennem PGA Tour, når Danmarks nye golfkanal, C More Golf, om lidt over en uge går i luften.

Fredag den 1. januar blændes der op for Danmarks nye golfkanal C More Golf, og allerede torsdag den 7. januar skydes Hyundai Tournament 2016 fra Kapalua, Hawaii, i gang. C More Golf er stolt over nu at kunne sætte navne på de kommentatorer og eksperter, der vil guide seerne gennem de mange PGA turneringer.

Nedenfor er udtalelser fra nogle af C More Golfs skarpe eksperter:

JESPER KNUDSEN:  “Jeg glæder mig utrolig meget til igen at speake PGA Tour. Jeg kommenterede den amerikanske Tour, da Tiger Woods i midten af 90’erne gjorde sin entré som professionel, og golfsporten oplevede et kæmpeløft. Med Jordan Spieths fantastiske 2015, og profiler som Day, McIlroy og Fowler der ligeledes markerede sig stærkt, er optimismen og forventningen til at et nyt løft for golfen venter lige om hjørnet større end i mange år – og det smitter”, slutter Jesper Knudsen.

MARK HAASTRUP:  ”At blive en del af C More Golf og dets kommentatorhold, er noget jeg virkelig glæder mig til. PGA Touren, Champions Tour og Web.com Touren er et spændende mix af fantastisk golf og jeg er klar til denne udfordring som kommentator, dele ud af min erfaring som professionel golfspiller og give seerne en rigtig god oplevelse.”

ANDREAS HARTØ: ”Jeg glæder mig til at give noget af den viden, jeg har opbygget over de sidste mange år, videre. Fokus vil selvfølgelig stadig være på min egen karriere, men jeg har altid været glad for at bruge min stemme, og det må man sige, jeg får lov til her. PGA Touren har de bedste spillere på Verdensranglisten, så det er klart, at jeg glæder mig til at se dem udfolde sig.”

Countrymanager for C More Danmark, Charlotte Repholtz, siger:
”Vi er meget stolte over det super stærke kommentatorteam, vi har sammensat. Seerne får et fantastisk team af golfspillere og trænere, som kan øse ud af deres enorme viden omkring både spillet, spillerne og hele gamet rundt om golfen. De er alle top professionelle og har en utrolig bunke viden qua deres liv inden for golfen. Og måske vigtigst, de kommer med en masse entusiasme for spillet. Jeg ved, at alle tripper for at komme i gang – ganske som vi – og forhåbentligt – seerne gør”.

C More Plays abonnenter kan også glæde sig til en lang række OTT-features. Der bliver blandt andet mulighed for at følge enkelte spilleres slag og specifikke huller. Der vil også være mulighed for at følge heldagstransmissioner på en stor del af PGA turneringerne og meget, meget mere.

Læs mere om C More Golf her: www.cmore.dk/bestil

Om C More Golf:
Udover samtlige turneringer på PGA Tour inkl. FedExCup og den prestigefyldte The Players Championship så omfatter aftalen også touren web.com, Champions Tour, PGA Latin America, PGA Canada, PGA China, Presidents Cup og Challenge Season. Sammenlagt udgør dette over 100 golfturneringer per år.

C More Golf viser også ugeprogrammet Inside the PGA Tour, som giver seerne et indblik i livet på touren i den aktuelle uge kombineret med opsummering og løbende opdatering med det seneste fra den aktuelle turnering.

Der er også ugentlige programmer med højdepunkter fra den seneste PGA turnering, web.com og Champions Tour og ikke mindst klassiske PGA turneringer. Morning Drive, som er et morgenprogram fra golfens verden, underholder med bl.a. gæster og diskussioner. Programmet vises morgenen efter visningen i USA. Seerne kan også glæde sig til instruktionsprogrammer, hvor man får muligheden for at udvikle sine golfevner takket være nogle af de bedste instruktører og spillere.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk