LIV GolfBrooks Koepka og Torque GC vandt i LIV Golf Orlando

Brooks Koepka og Torque GC vandt i LIV Golf Orlando

Brooks Koepka vandt den individuelle turnering i LIV Golf Orlando, mens Torque GC vandt holdturneringen. Koepka er den første dobbelte LIV Golf vinder.

Inden finalerunden indtog Brooks Koepka førstepladsen i -12 foran Sebastian Muñoz i -9, mens Mito Pereira, Patrick Reed og Laurie Canter delte 3. pladsen i -8

Brooks Koepka gik -3 og vandt i -15 foran Sebastian Muñoz i -14, mens Dean Burmester og Patrick Reed sluttede i -12.

18 LIV Golf spillere er med i den kommende uges Masters. Heriblandt Brooks Koepka, der har misset cuttet de seneste to år i Masters, men før det blev nr. 7 i 2020 og nr. 2 i 2019.

32-årige Brooks Koepka er tidligere nr. 1 på verdensranglisten, men er nr. 118 i denne uge. Han har vundet otte PGA Tour sejre heriblandt fire majors.

Brooks Koepka er den første med mere end en individuel LIV Golf sejr, da han også vandt LIV Golf Invitational Jeddah 2022.

4 mio. $ for sejren

Der blev spillet om 25 mio. $ med 20 mio. $i den individuelle turnering, hvoraf Brooks Koepka fik 4 mio. $ for sejren svarende til 27,5 mio. danske kroner.

Der er 5 mio. $i holdturneringen med 3 mio. $ til vinderne, 1,5 mio. $ til nr. 2 og 500.000 $ til nr. 3.

Torque GC vandt holdturneringen

Smash GC havde føringen i -26 foran Torque GC i -24 og Cleeks GC i -21 inden finalerunden.

Der var spænding til det sidste og i sidste ende var det Sebatian Muñoz som var bedre end Brooks Koepka i finalerunden der sikrede sejren for Torque GC.

Torque GC med Sebatian Muñoz, David Puig, Mito Pereira og kaptajnen Joaquinn Niemann var samlet set bedst i finalen og vandt i -36 foran Smash GC i -35. Smash GC med kaptajnen Brooks Koepka, Matthew Wolff, Jason Kokrak og Chase Koepka.

4Aces GC, der lige siden starten har domineret holdturneringen, blev nr. 3 i -34. Her er Dustin Johnson kaptajn for Peter Uihlein, Patrick Reed og Pat Perez.

LIV Golf Orlando, resultat

Torque GC efter hold-sejren i LIV Golf Orlando 2023 – Foto: Scott Taetsch / LIV Golf

McIlroy & Lowry vandt Zurich Classic of New Orleans

Rory McIlroy & Shane Lowry vandt holdturneringen Zurich Classic of New Orleans for to-mandshold, og det tæller som en officiel PGA Tour sejr for...

Emily i top-10 da Hannah Green vandt JM Eagle LA Championship

Hannah Green vandt LPGA turneringen JM Eagle LA Championship presented by Plastpro. Se højdepunkter ovenfor. Emily var nr. 5 efter anden runde, men nr. 10...