MajorsMastersKun pressemøde med én af 18 LIV spillere i Masters feltet

Kun pressemøde med én af 18 LIV spillere i Masters feltet

Mandag og tirsdag op til Masters er der planlagt en række pressemøder på Augusta National, men The Open 2022 vinderen Cameron Smith er den eneste af 18 LIV Golf spillere i feltet, der skal deltage.

Seks af de 18 LIV golfere har vundet Masters, men dem er der ikke planlagt pressemøder med! Man kan som journalist naturligvis tage kontakt til Masters vinderne Phil Mickelson, Dustin Johnson, Sergio Garcia, Bubba Watson, Patrick Reed og Charl Schwartzel, men der er ikke planlagt fælles pressemøder.

Mandag og tirsdag er der planlagt pressemøder med 14 spillere, men altså kun én der er skiftet til LIV Golf. Nogle vil nok spørge om der er pressemøde med Tiger Woods, og det er der tirsdag, som man kan se på oversigten nedenfor.

Der er utvivlsomt mange journalister, som gerne ville tale med Phil Mickelson, der vandt Masters 2004, 2006 og 2010, men han er således ikke på programmet. Det ville dog, alt andet lige, nok også komme til at handle meget om LIV Golf og konflikten med PGA Tour, hvilket Masters og Augusta National ikke har nogen interesse i.

Phil Mickelson efter sejren i Masters 2006 med 2005 vinderen Tiger Woods i baggrunden – Foto: golfsupport.nl

Kritikere af LIV Golf argumenterer for, at det er såkaldt sportswashing, der skal være med til at tegne et, mere positivt billede af Saudi Arabien, som finansierer touren.

Oversigt over planlagte pressemøder på Augusta National op til Masters 2023:

Augusta National – Foto: golfsupport.nl

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se top-10 med dyr under PGA Tour turneringer

Der er mange dyr på golfbanerne, og for mange er naturoplevelser en del af fornøjelserne ved at spille golf. Indimellem blander dyrene sig dog...

Nick Carlson vandt Next Golf Tour på Innisbrook efter drama

Med bl.a. et holet slag fra 270 meter efter et drop vandt Nick "Bump" Carlson den sjette og sidste regulære Next Golf Tour turnering...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk