Epson TourBriana Chacon vandt Atlantic Beach Classic på Epson Tour

Briana Chacon vandt Atlantic Beach Classic på Epson Tour

Rookien Briana Chacon vandt Atlantic Beach Classic på Epson Tour, hvor Nicole Lørup missede cuttet efter en dårlig anden runde.

Nicole Lørup fik en god start med i -4 i første runde, men efter +10 i anden runde var hun tre slag fra at klare cuttet.

Med -2 i lørdagens finalerunde vandt Briana Chacon i -7 foran Jessica Porvasnik og Kim Kafman i -6, mens Mariajo Uribe, Karen Chung og Lauren Stepehnson delte 4. pladsen i -5.

22-årige Briana Chacon er rookie på Epson Tour i år, og hun missede cuttet i årets første to turneringer. Men tredje gang var lykkens gang, da hun vandt sin første Epson Tour sejr.

Atlantic Beach Classic, resultat

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk