PopulærtPGA TourBrian Stuard vandt Zurich Classic efter omspil

Brian Stuard vandt Zurich Classic efter omspil

Det lykkedes at færdigspille Zurich Classic of New Orleans mandag. Brian Stuard vandt sin første PGA Tour turnering efter omspil. Se højdepunkter fra afslutningen i videoen ovenfor.

Søndag nåede man kun at spille en del af tredje runde, og turneringen blev derfor afkortet til 54 huller.

Byeong-Hun An, der vandt Europa Tour turneringen BMW PGA Championship sidste år, gik en flot finalerunde i -7, og kom som den første i klubhuset med en samlet score i -15.

Brian Stuard med en runde i -3 og Jamie Lovemark med -4 tangerede den score, så de tre skulle i omspil om sejren. Lovemark havde ellers en god mulighed på 18. hul, men tre-puttede for par.

Omspillet blev spillet på par-5 hullet 18., Stuard og Lovemark delte første omspilshul med pars, mens Byeong-Hun An blev slået ud med en bogey.

I andet forsøg lavede Brian Stuard en birdie, og den 33-årige amerikaner vandt dermed sin første PGA Tour sejr i karrieren. Stuard lagde op, og kom på greenen i tre slag, mens langtslående Lovemark slog sit andetslag over greenen, hvorfra det ikke lykkedes ham at komme på greenen.

Jason Day i top-5
Bobby Wyatt gik den bedste finalerunde i -8, og sluttede alene på 4. pladsen i -14.

Verdensetteren Jason Day, Chris Kirk og Jhonattan Vegas delte 5. pladsen i -13. Rickie Fowler blev nr. 20 i -8.

Zurich Classic of New Orleans, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk