Korn Ferry TourBrehm fik PGA Tour kortet med sejr på Web.com Tour

Brehm fik PGA Tour kortet med sejr på Web.com Tour

Ryan Brehm vandt WinCo Foods Portland Open på Web.com Tour, og sikrede sig ét af de 25 PGA Tour kort i den regulære sæson.

Turneringen var den sidste inden de fire Web.com Tour Finals turneringer, hvor der spilles om yderligere 25 PGA Tour kort. Her er Sebastian Cappelen med.

Brehm gik finalerunden i -3 og vandt i -15 foran Mark Anderson i -14 og Zack Fischer i -13

Ryan Brehm begyndte ugen som nr. 30 på ranglisten, hvor han rykkede frem som nr. 4. Med sin andenplads rykkede Mark Anderson fra en 51. plads på ranglisten og frem som nr. 16, så han har også spillet sig til et PGA Tour kort.

WinCo Foods Portland Open presented by Kraft Heinz, resultat

Den sidste turnering i den regulære sæson
WinCo Foods Portland Open var den sidste regulære turnering på Web.com Tour, hvorefter top-25 på pengelisten har fået et PGA Tour kort.

Derefter spilles de fire turneringer i Web.com Tour Finals, hvor top-75 på pengelisten spiller med nr. 126 – 200 på FedExCup ranglisten om yderligere 25 PGA Tour kort.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Johan Gumberg vandt SDC Championship

Amerikanske Johan Gumberg vandt DP World Tour turneringen SDC Championship, der også var tællende til Sunshine Tour. Han vandt efter omspil mod Robin Tiger...

Nicolai Højgaard har fået invitation til Arnold Palmer Invitational – Rasmus til Puerto Rico

Både Nicolai og Rasmus Højgaard spiller på PGA Tour i den kommende uge, men i hver sin turnering der begynder på torsdag den 7....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk