Danish Golf ChampionshipBilletsalget rykker - når vi 100.000 i år?

Billetsalget rykker – når vi 100.000 i år?

Det ser ud til at blive endnu en fantastisk folkefest i Himmerland de kommende dage. Billetsalget de sidste dage tyder i hvert fald på, at der bliver gang i den alle dage, og at rekordmange tilskuere vil være på plads på Backtee Course.

– I fredags var vi lidt efter sidste års salgstal, men de sidste tre dage er de bedste salgstal i ugen op til i de tre år vi har været i gang, siger Promotor Flemming Astrup, og fortsætter, jeg håber at vi kan ramme sidste års fantastiske tal, og måske er vi på vej mod en ny rekord.

Sidste år var der 86.498 tilskuere til Made in Denmark fra onsdag til søndag, og et sekscifret antal tilskuere er en drøm for Flemming Astrup.

– 100.000 er da et ønskemål for os alle, men lidt mindre kan vi sagtens leve med – det er jo stadigvæk Europa Tour rekord når man ikke regner The Open med, sige han.

Du kan stadig nå at købe billet til Made in Denmark og blive en del af folkesten.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kvinder: Penge- og pointranglister, 4. marts 2024

Hannah Green vandt HSBC Women’s World Championship på LPGA, hvor Emily K Pedersen blev nr. 41. Emily tjente 7.963 $ svarende til 55.000 danske kroner,...

Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open

Amerikanske Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open presented by Macro på Korn Ferry Tour. Argentina Open blev spillet første gang i 1905, men...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk