Dustin Johnson har vundet WGC – Mexico Championship to gange de seneste tre år, men det er Rory McIlroy, som er bookmakernes favorit. For blot anden gang siden 1999 er ingen danskere kvalificeret til turneringen, hvor 72 af verdens bedste spiller uden cut om en præmiesum på 10,5 mio. $.

Der spilles også en mindre turnering, Puerto Rico Open, hvor præmiesummen i PGA Tour sammenhæng er på beskedne 3 mio. $. Her er Lucas Bjerregaard, Sebastian Cappelen, Viktor Hovland og Alex Noren med i feltet.

Nedenfor ugens bud på spillere der kan spille med om sejren.


WGC – Mexico Championship

Rory McIlroy (Vinder til odds 6)
Verdensetteren Rory McIlroy har top-5 placeringer i sine seneste fem turneringer siden oktober, og er kun sluttet udenfor top-10 to gange i de seneste 12 turneringer, hvoraf han har vundet de to. Blev nr. 2 i Mexico sidste år og senest nr. 5 i Genesis Invitational.

Dustin Johnson (Vinder til odds 8,5)
Dustin Johnson har ikke vundet siden WGC – Mexico Championship sidste år, hvilket var hans 20. sejr på PGA Tour. Vandt også på banen i 2017, mens han blev nr. 7 i 2018. Har haft en række top-10 placeringer det seneste år heriblandt andenpladser i Masters og US PGA Championship, mens han blev nr. 10 i sidste uges Genesis Invitational, hvor han for anden uge i træk faldt tilbage i finalerunden.

Justin Thomas (Vinder til odds 10)
Missede cuttet i sidste uge, så han har ikke spillet med i weekenden i to af sine seneste tre turneringer, mens han blev nr. 3 i Phoenix Open. Har dog også vundet tre af sine seneste ti turneringer, og i Mexico er han blevet nr. 5, 2 og 9 de seneste tre år.


Puerto Rico Open

Scott Brown (Vinder til odds 22 og top-5 til odds 6,5)
Efter fire missede cuts i år blev Scott Brown delt nr. 2 i Genesis Invitational. I 2013 vandt han sin hidtil eneste PGA Tour sejr i netop Puerto Rico Open, hvor han siden 2012 også har haft to 5. pladser og to 10. pladser.

Maverick McNealy (Vinder til odds 25)
Efter en lidt langsom start på sin PGA Tour rookie sæson er Maverick McNealy senest blevet nr. 15 i Farmers Insurance Open og nr. 5 i AT&T Pebble Beach Pro-Am. 24-årige McNealy er tidligere nr. 1 på amatørernes verdensrangliste, og selvom han endnu ikke har vundet en professionel turnering, så er der store forventninger til det unge talent, der som Sebastian Cappelen fik PGA Tour kortet via Korn Ferry Tour sidste år.


Sidste uges resultat

Der laves løbende statistik for hvordan det går, og i det regnskab spilles 100 kr. på hvert resultat.

Der spilles dog ikke nødvendigvis i den virkelige verden, så dette er blot for at følge udviklingen.

The Genesis Invitational
  • Justin Thomas (Vinder til odds 10 og top-5 til odds 3,3) – MC
  • Dustin Johnson (Vinder til odds 14 og top-5 til odds 4,3) – Nr. 10
  • Jon Rahm (Vinder til odds 10 og top-5 til odds 3,6 – Nr. 17
  • Bubba Watson (Vinder til odds 22 og top-5 til odds 5) – MC

Med 8 væddemål på hver 100 kr. var den samlede indsats 800 kr. dvs. et underskud på 800 kr.

År til dato:

Indsats: 6.000 kr.
Gevinst: 2.400 kr.
Samlet: – 3.600 kr.


Vindere i 2020

Nedenfor ses de uger / turneringer, hvor vi har haft en vinder på ugens liste. Dertil kommer gevinster fra top-5/10 mv.

Uge 1: Sentry Tournament of Champions
Justin Thomas (Vinder til odds 5,5) = 550 kr.

Uge 6: ISPS Handa VIC Open
Min Woo Lee (Top-5 til odds 5,5)
NB: Vi havde ham kun til top-5 og ikke som vinder til odds 21!

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.