BettingBetting tips, uge 7 2016

Betting tips, uge 7 2016

Fem danskere er med i Maybank Championship Malaysia, hvor der spilles om sæsonens hidtil næststørste præmiesum på Europa Touren.

To af de fem danskere er blandt de 16 fra top-100 på verdensranglisten, som er med i Malaysia. Teknisk set er det en ny turnering, og Danny Willett er bookmakernes favorit.

På PGA Tour gælder det traditionsrige Northern Trust Open på Riviera Country Club. Den er blandt de sværeste baner på PGA Tour, og der er et meget stærkt felt. Jordan Spieth er favorit hos bookmakerne foran Rory McIlroy.


Maybank Championship Malaysia

Søren Kjeldsen – (Odds 34 / 7,5)
Har ikke spillet siden han blev nr. 8 i Dubai. På en bane hvor præcision fra tee er vigtig, kan Kjeldsen meget vel hente endnu et godt resultat

Joost Luiten – (Odds 19 / 4,75)
Luiten delte 8. pladsen med Kjeldsen i Dubai, og før det blev han nr. 13 i Qatar og nr. 5 i Abu Dhabi. Har heller ikke spillet siden Dubai. Luiten ligner en spiller, der står overfor en snarlig sejr.

Thongchai Jaidee – (Odds 34 / 7,5)
Jaidee gør det ofte godt i Asien, og selvom han er fyldt 46 år, så kan han fortsat spille med. Lavede otte birdies i tirsdagens Pro-Am, og som nr. 33 på verdensranglisten er han kun overgået af Danny Willett (nr. 13) og Louis Oosthuizen (nr. 21).Northern Trust Open

Charl Schwartzel– (Odds 34 / 7,5)
I sidste uge var jeg lidt bekymret for Schwartzels form, så han kom ikke blandt ugens udvalgte. Charl Schwartzel har dog fastholdt sin overbevisende form fra 2015, og vandt en suveræn sejr i Tshwane Open. Nu er han i USA, hvor konkurrencen er større, men Schwartzel slår langt og rammer mange greens in regulation. Det er en stor fordel på Riviera, hvor der er små greens. Blev nr. 41 sidste år, men spiller bedre nu, og opnåede en 3. plads i 2013.

Hideki Matsuyama – (Odds 19 / 5)
Vandt for to uger siden i Phoenix, og har siden holdt en uges pause. Det bliver svært at vinde igen, men Matsuyama er alligevel et godt bud i turneringen, hvor han blev nr. 4 sidste år.

Freddie Jacobson – (Odds 81 / 15)
Er blevet nr. 4 i sine seneste to turneringer, og måske får den 41-årige svenske sin anden PGA Tour sejr i denne uge. Deltog ikke i turneringen sidste år, men blev nr. 3 i 2013.


Sidste uges resultat

Der laves løbende statistik for hvordan det går, og i det regnskab spilles kr. 100,- på hvert resultat. Der spilles dog ikke nødvendigvis i den virkelige verden, så dette er blot for at følge udviklingen.

Tshwane Open

  • George Coetzee – (Odds 8,5 / 2,75) – Nr. 14
  • Dean Burmester – (Odds 34 / 7,5)– Nr. 4 = kr. 750
  • David Horsey – (Odds 31 / 7)– Nr. 14

AT&T Pebble Beach Pro-Am

  • Jordan Spieth– (Odds 6,5 / 2,38)– Nr. 21
  • Dustin Johnson – (Odds 11 / 3,25) – Nr. 41
  • Brandt Snedeker – (Odds 13 / 3,75) – Nr. 35

Med 12 bets på hver kr. 100 var den samlede indsats kr. 1.200 og gevinsten på kr. 750 dvs. et underskud på kr. 450.

År til dato:

Indsats: kr. 7.200,-
Gevinst: kr. 16.628,-
Samlet: + kr. 9.428,-

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Dobbelt dansk til start i Canadian Open

Både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er taget nordpå til Canada for at spille med i Canadian Open, og danskerne er med i et...

Frafalder alle anklager mod Scheffler – en misforståelse

Alle anklager er frafaldet mod verdensetteren Scottie Scheffler, der blev anholdt inden anden runde af US PGA Championship, og man bekræfter Schefflers forklaring om,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk