Thomas Pieters er vært for Belgian Knockout, hvor Søren Kjeldsen, Lasse Jensen, Joachim B Hansen, Jeff Winther og Anders Hansen er de fem danskere. Der spilles et anderledes format med almindeligt slagspil de første to dage, inden top-64 går videre til weekenden, hvor der spilles 9 hullers slagspilsmatcher.

Billy Horschel er forsvarende mester i AT&T Byron Nelson, som Sergio Garcia vandt i 2016 og i øvrigt også i 2004. Udover Horschel og Garcia er bl.a. også Jordan Spieth, Hideki Matsuyama og Marc Leishman med i feltet på Trinity Forest GC, som for første gang er vært. Det ligner en links-agtig bane, hvor bl.a. Jordan Spieth er medlem, men den er i amerikansk stil, så bolden skal flyves ind til greens, og man kan ikke rulle bolden som det ses på det britiske links baner.

Nedenfor ugens bud på spillere der kan spille med om sejren.


Belgian Knockout

Thomas Pieters (Vinder til odds 29)
Der er ekstra pres og opmærksomhed på Thomas Pieters, som er vært for turneringen og bookmakernes favorit sammen med Joost Luiten. Han har dog fordel af at være den bedste spiller i feltet, ligesom han er medlem af værtsbanen. Var forrygende under Ryder Cup 2016, men er udenfor top-40 i kvalifikationen, så han skal snart finde formen, hvis han skal på Ryder Cup holdet igen i år. Pieters har vundet tre turneringer på Europa Touren, men den seneste var Made in Denmark 2016.

Joost Luiten (Vinder til odds 28)
Mange vil sikkert krydse grænsen til Belgien for at følge hollandske Joost Luiten, som vandt NBO Oman Open i februar, hvilket var hans sjette Europa Tour sejr. Har vundet KLM Open i hjemlandet to gange, hvilket tyder på, at han inspireres af at tilskuerne hepper på ham. Med to 9. pladser i de seneste tre turneringer er formen der også.

Sam Horsfield (Vinder til odds 65)
Tourskole 2017 vinderen Sam Horsfield har tidligere været blandt ugens udvalgte, og han kommer med igen i denne uge, selvom han har misset cuttet i tre af sine seneste fire turneringer. Det er dog kun et par måneder siden, han blev nr. 2 i Tshwane Open og nr. 4 i ISPS Handa World Super 6 Perth, hvor tre runder slagspil blev afløst af 6 hullers hulspilsmatcher, så formatet ligner lidt det i Belgian Knockout, hvor der dog spilles slagspil.

Joachim B Hansen (Top-4 til odds 19,5)
Joachim B Hansen har fået en forrygende start på året med en sejr, en 2. plads og en 9. plads på Challenge Touren. I februar og marts vandt han på ECCO Touren og havde en 3. og 4. plads på Swedish Golf Tour. Konkurrencen er større og spillerne bedre på Europa Touren, men med den form og et lidt svagt felt tager vi ham med til en plads i semifinalerne.


AT&T Byron Nelson

Jordan Spieth (Vinder til odds 6)
Jordan Spieth er medlem af Trinity Forest GC og bærer titelsponsoreren AT&T’s logo på sin bag. Banen er blevet sammenlignet med Chambers Bay, hvor Spieth vandt US Open 2015. Spieth har selv sammenlignet Trinity Forest GC med Royal Birkdale, hvor han vandt The Open 2017, så han er svær at komme udenom som favorit. Skuffede med en 41. plads i Players Championship, men det var ovenpå en lang pause siden han blev nr. 3 i Masters og Houston Open.

Branden Grace (Vinder til odds 23)
En anden der har gjort det godt på både Chambers Bay og Royal Birkdale er Branden Grace. Han begyndte året med en 2. plads i BMW SA Open, men siden er det kun blevet til én top-10 placering.

Beau Hossler (Top-5 til odds 8,6)
Talentfulde Beau Hossler på 23 år er også medlem af Trinity Forest GC. Hossler har endnu ikke vundet siden han blev professionel i 2016, men var i omspil om sejren i Houston Open, som blev vundet af Ian Poulter. Den 2. plads er hans eneste top-10 placering i år, men vi tager verdensranglistens nr. 82 til en top-5 placering på hjemmebanen.


Sidste uges resultat

Der laves løbende statistik for hvordan det går, og i det regnskab spilles 100 kr. på hvert resultat.

Der spilles dog ikke nødvendigvis i den virkelige verden, så dette er blot for at følge udviklingen.

Rocco Forte Sicilian Open
  • Andy Sullivan (Vinder til odds 16) – Nr. 3
  • Thorbjørn Olesen (Vinder til odds 18,5) – MC
  • Tapio Pulkkanen (Vinder til odds 80) – Nr. 63
THE PLAYERS Championship
  • Jordan Spieth (Vinder til odds 17,5) – Nr. 41
  • Rory McIlroy (Vinder til odds 19,5) – MC
  • Patrick Cantlay (Vinder til odds 60) – Nr. 23

Med 6 væddemål på hver 100 kr. var den samlede indsats 600 kr. dvs. et underskud på 600 kr.

År til dato:

Indsats: 12.200 kr.
Gevinst: 7.546 kr.
Samlet: – 4.654 kr.


Vindere i 2018

Nedenfor ses de uger / turneringer, hvor vi har haft en vinder på ugens liste. Dertil kommer gevinster fra top-5/10 mv.

Uge 2: EurAsia Cup
Team Europe (Vinder til odds 1,26) = 126 kr.

Uge 8: The Honda Classic
Justin Thomas (Vinder til odds 12) = 1.200 kr.

Uge 9: Tshwane Open
George Coetzee (Vinder til odds 11,5) = 1.150 kr.

Uge 9: WGC – Mexico Championship
Phil Mickelson (Vinder til odds 38) = 3.800 kr.

Uge 15: Open de España
Jon Rahm (Vinder til odds 4,9) = 490 kr.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.