BettingBetting tips, uge 18 2016

Betting tips, uge 18 2016

Trophée Hassan II på Europa Touren er uden de helt store profiler, og der er kun to spillere fra top-100 på verdensranglisten. De to er kun lige indenfor top-100, da Dean Burmester er nr. 97 og Alexander Levy er nr. 100.

På PGA Tour er der et anderledes stærkt felt i Wells Fargo Championship med bl.a. den forsvarende mester Rory McIlroy, Rickie Fowler og Henrik Stenson, Adam Scott og Justin Rose.

Nedenfor ses ugens bud på en vinder. Ud for spilleren ses først vinderodds, og dernæst odds for at spilleren slutter som nr. 1 – 5 i turneringen.


Trophée Hassan II

Romain Wattel – (Odds 26 / 6,6)
Wattel blev nr. 2 i turneringen sidste år, og den 25-årige franskmand kan måske få sit gennembrud med sin første Europa Tour sejr i denne uge. Har dog kun en 6. plads i ISPS Handa Perth International som sit hidtil bedste resultat i sæsonen.

Dylan Fritelli – (Odds 36/ 9,8)
Den 25-årige sydafrikaer er uden et Europa Tour kort, og spiller primært på Challenge Touren og Sunshine Tour. Spiller dog sin sjette Europa Tour turnering denne sæson, og han er nr. 63 på Race to Dubai ranglisten efter bl.a. en andenplads i Australian PGA Championship. Senest er han blevet nr. 4 og 11 på Challenge Touren.

Mike Lorenzo-Vera – (Odds 60 / 12,5)
Imponerede i Open de España, hvor han blev nr. 6 under svære betingelser. Har ikke spillet turneringer siden, og kan han fastholde den form han vist i Spanien, så kan han meget vel få endnu en topplacering.


Wells Fargo Championship

Rory McIlroy – (Odds 5,5 / 2,38)
McIlroy er som nævnt forsvarende mester på Quaill Hollow, hvor han også vandt sin første PGA Tour turnering tilbage i 2010. Han var ganske suveræn sidste år, hvor han vandt med hele syv slag foran Patrick Rodgers og Webb Simpson.

Rickie Fowler – (Odds 16,5 / 4,6)
Vandt turneringen i 2012 efter omspil mod Rory McIlroy og D.A. Points. Det var hans første PGA Tour turnering, og siden vandt han Players Championship og Deutsche Bank Championship sidste år. Har måske skuffet lidt på det seneste, men er tilbage på en bane, hvor han har haft succes.

Henrik Stenson – (Odds 25 / 5,7)
Har ikke spillet siden han blev nr. 24 i Masters. Som mange andre ser han nok primært ugens turnering som en optakt til Players Championship, men med fem top-6 placeringer i otte turneringer siden december er han ofte med helt fremme.


Sidste uges resultat

Der laves løbende statistik for hvordan det går, og i det regnskab spilles kr. 100,- på hvert resultat. Der spilles dog ikke nødvendigvis i den virkelige verden, så dette er blot for at følge udviklingen.

Volvo China Open

  • Joost Luiten – (Odds 11/ 3,75) – Nr. 44
  • Alexander Levy – (Odds 19/ 5,1) – Nr. 28
  • Dean Burmester – (Odds 55/ 12) – MC

Zurich Classic of New Orleans

  • Justin Rose – (Odds 9,8/ 2,84) – MC
  • Billy Horschel – (Odds 20 / 5,5) – Nr. 36
  • Ricky Barnes  – (Odds 150/ 26) – MC

Med 12 væddemål på hver kr. 100 var den samlede indsats kr. 1.200 dvs. et underskud på kr. 1.200.

År til dato:

Indsats: kr. 18.200,-
Gevinst: kr. 32.966,-
Samlet: + kr. 14.766,-

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final by ECCO efter omspil mod to andre spillere. Bjørn La Cour Søborg blev bedste dansker på...

Herrer: Penge- og pointranglister, 15. april 2024

Scottie Scheffler vandt Masters, og har nu vundet tre af sine seneste fire turneringer. Han blev nr. 2 i den fjerde. Scheffler var i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk