ECCO TourBenjamin Hjort vandt ECCO Tour Polish Masters foran Simon Bukrinsky

Benjamin Hjort vandt ECCO Tour Polish Masters foran Simon Bukrinsky

Svenske Benjamin Hjort vandt ECCO Tour Polish Masters foran Simon Bukrinsky på 2. pladsen. Det var den første af tre ECCO Tour turneringer på Sand Valley Golf Resort i Polen.

Inden finalerunden delte danske Simon Bukrinsky føringen i -10 med svenskerne Albin Bergström. Jesper Hagborg Asp og Oliver Gillberg på Sand Valley Golf Resort i Polen.

Med en runde i -7 tog svenske Benjamin Hjort føringen i -15, og så var det ham der skulle indhentes. Simon Bukrinsky var i par for runden efter 11 huller, mens gjorde et bravt forsøg med fire birdies frem til 16. hul. Med en birdie på ét af de sidste to huller ville der være omspil, men han afsluttede med en bogey og en runde i -3.

Benjamin Hjort vandt i -15 foran Simon Bukrinsky i -13 og islandske Aron Juliusson i -12.

Simon Bukrinsky – Foto: golfsupport.nl

Frederik Severin Tøttenborg og Alexander Frances delte 4. pladsen i -11 med svenske Sebastian Petersen.

Jens Kristian Thysted blev nr. 8 i -10, Morten Ørum Madsen nr. 12 i -9, Morten Toft Hansen, Victor Bjørløw og Jacob Worm Agerschou delte 16. pladsen i -8 mens Peter Launer Bæk, Mathias Gladbjerg og Christian Jacobsen delte 25. pladsen i -7.
Frederik Birkelund sluttede som nr. 34 i -5, Nikolaj Lange Andersen som nr. 40 i -4 og Alexander Garce som nr. 52 i -1. De øvrige danskere missede cuttet.

Det var den første af tre ECCO Tour turneringer i Polen. Fra torsdag til lørdag spilles Sand Valley Championship og fra mandag til onsdag i næste uge spilles Sand Valley Spring Series Final by ECCO.

ECCO Tour Polish Masters, resultat

Alexander Frances – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk