PopulærtPGA TourBaddeley vandt sin fjerde PGA Tour sejr

Baddeley vandt sin fjerde PGA Tour sejr

35-årige Aaron Baddeley vandt sin fjerde PGA Tour sejr, og den første siden 20111, da han vandt Barbasol Championship efter omspil.

Baddeley sluttede i -18 sammen med Si Woo Kim, så de to var i omspil om sejren. Et omspil som Baddeley vandt med et langt birdieputt på fjerde omspilshul, som det ses i videoen ovenfor.

Michael Johnson blev nr. 3 i -17, mens Richard H Lee, Michael Thompson, Andres Gonzales og Jhonattan Vegas delte 4. pladsen i -15.

Barbasol Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk