Challenge TourBåde Gløet og Vejgaard misser formentlig cuttet

Både Gløet og Vejgaard misser formentlig cuttet

Anden runde af Challenge Tour turneringen Najeti Open på Aa Saint-Omer GC er langt fra færdigspillet, men finalerunderne bliver formentlig uden dansk deltagelse.

Christian Gløet fik ellers en fin start med en første runde i -1, hvilket placerede ham som nr. 26. Anden runde gik han i +5, så han er pt. nr. 101 i +4. Peter Vejgaard er nr. 148 i +16 efter +6 i anden runde.

Halvdelen af feltet mangler at færdigspille anden runde, da starten blev forsinket i to timer pga. kraftig regn, og senere var der endnu en lang afbrydelse.

Cutgrænsen ligger pt. på +1, og den vil næppe rykke sig til +4, som er Christian Gløets score efter to runder.

Pavan fører med tre slag
Andrea Pavan har spillet to runder, og fører i -9 foran Duncan Stewart og Victor Riu i -6. Stewart og Riu er blot noteret for scores på 3 huller af anden runde.

For år tilbage var turneringen på Saint-Omer tællende til både Europa Touren og Challenge Touren. Siden 2014 har det dog kun været en Challenge Tour turnering, og der spilles om € 200.000

Najeti Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 8. juli 2024

Ewen Ferguson er lige udenfor top-100 efter sejren i BMW International Open, mens Thomas Bjørn er tilbage i top-1000. Hos kvinderne rykkede nyprofessionelle Natacha...

Damerne og pigerne tabte deres kvartfinaler ved Hold-EM

Det danske dame- og pigelandshold tabte begge deres kvartfinaler ved Hold-EM, og er dermed ude af kampen om medaljer. Herrerne og drengene vandt torsdag,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk