PopulærtLPGAAnna Nordqvist genvandt ShopRite LPGA Classic

Anna Nordqvist genvandt ShopRite LPGA Classic

Svenske Anna Nordqvist genvandt ShopRite LPGA Classic presented by Acer, hvilket er hendes sjette LPGA sejr i karrieren.

Hun var på en delt førsteplads efter første runde og på en 4. plads efter anden runde. Med en finalerunde i -7 vandt Nordqvist i -17 foran Haru Nomura i -16, Karine Icher i -14 og Christina Kim i -13.

Brooke M Henderson blev nr. 45 i -4 og Stacy Lewis nr. 67 i +1.

Første LPGA sejr til spiller over 23 år!
28-årige Nordqvist, der fylder 29 år på fredag, er sæsonens hidtil ældste vinder. Hun er også den første europæer som vinder på LPGA, siden Suzann Pettersen vandt sin seneste turnering i juni 2015.

Sæsonstarten på LPGA har været præget af ret unge og primært asiatiske spillere. De 14 første LPGA turneringer i år alle er vundet af spillere, som har været 23 år eller yngre.

Nicole er med i den kommende uges major 
I denne uge spilles KPMG Women’s PGA Championship, der er en major på LPGA. Det var i øvrigt her Anna Nordqvist fik sit gennembrud, da hun vandt turneringen i 2009.

Nicole Broch Larsen med i feltet på en sponsorinvitation.

ShopRite LPGA Classic presented by Acer, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (1)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Golfens pilgrimme tager nu ikke til...

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk