Svenske Anna Nordqvist genvandt ShopRite LPGA Classic presented by Acer, hvilket er hendes sjette LPGA sejr i karrieren.

Hun var på en delt førsteplads efter første runde og på en 4. plads efter anden runde. Med en finalerunde i -7 vandt Nordqvist i -17 foran Haru Nomura i -16, Karine Icher i -14 og Christina Kim i -13.

Brooke M Henderson blev nr. 45 i -4 og Stacy Lewis nr. 67 i +1.

Første LPGA sejr til spiller over 23 år!
28-årige Nordqvist, der fylder 29 år på fredag, er sæsonens hidtil ældste vinder. Hun er også den første europæer som vinder på LPGA, siden Suzann Pettersen vandt sin seneste turnering i juni 2015.

Sæsonstarten på LPGA har været præget af ret unge og primært asiatiske spillere. De 14 første LPGA turneringer i år alle er vundet af spillere, som har været 23 år eller yngre.

.
.

Nicole er med i den kommende uges major 
I denne uge spilles KPMG Women’s PGA Championship, der er en major på LPGA. Det var i øvrigt her Anna Nordqvist fik sit gennembrud, da hun vandt turneringen i 2009.

Nicole Broch Larsen med i feltet på en sponsorinvitation.

ShopRite LPGA Classic presented by Acer, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.