Tre danskere var med i anden runde af First Stage turneringerne på Europa Tourens Tourskole, hvor Andreas Hillersborg gik videre fra Fleesensee i Tyskland.

Amatøren Andreas Hillersborg, der er nr. 129 på amatørernes verdensrangliste, begyndte finaledagen på en delt 13. plads i -6. Med en runde i -1, sluttede han på en delt 12. plads i -7, hvilket akkurat var nok til en plads videre til Second Stage. Christian Dahl og Daniel Nyegaard missede cuttet efter tredje runde.

Lauri Ruuska fra Finland vandt i -17 foran amerikanske Nyasha Mauchaza i -14  og Filip Mruzek fra Tjekkiet i -13.

ET Tourskolen, First Stage – Fleesensee, resultat

Hellgren og Svensson var bedst i Sverige

Der var ingen danskere på Arlandastad i Sverige, hvor der var flest svenskere i feltet. Björn Hellgren og Jesper Svensson var bedst i -11 over de fire runder.

ET Tourskolen, First Stage – Arlandastad, resultat

Mere om Europa Tourens Tourskole

Europa Tourens Tourskole består af tre stadier. Det er kun top-25 og lige ved finalen i november, som får et Europa Tour kort, men Tourskolen er også en adgangsvej til et Challenge Tour kort.

First Stage består af ni turneringer i år mod otte sidste år. Den første blev spillet fra den 3. september, mens de resterede otte spilles med to om ugen inden Second Stage spilles fra den 7. til 10. november i Spanien på fire baner.

Finalen om de 25 Europa Tour kort spilles fra den 15. til 20. november på Lumine Golf Club i Spanien.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.