Challenge TourAmatøren var bedste dansker på Challenge Touren

Amatøren var bedste dansker på Challenge Touren

Fem danskere er med i Challenge Tour turneringen Turkish Airlines Open på Gloria GC i Belek, hvor amatøren Marcus Helligkilde fra Smørum fik den bedste start.

19-årige Marcus Helligkilde vandt Turkish Amateur i efteråret, hvilket har givet ham en plads i feltet. Han imponerede med en runde i -2, der placerer ham som nr. 38 i -2. Helligkilde lavede seks birdies og tre bogeys på runden.

De mere erfarne professionelle danskere fik desværre en dårlig start, da Daniel Løkke (billedet) er nr. 89 i +1, Christian Gløet er nr. 106 i +2, Andreas Hartø er nr. 120 i +3 og Martin Simonsen er nr. 131 i +4.

Amerikanske John Hahn fører i -9 foran Ricardo Santos, Clément Sordet, Joël Stalter, Darren Wright, Aaron Rai og Sebastian Soderberg i -6.

Turkish Airlines Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ugo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

30-årige Ugo Coussaud vandt sin første Challenge Tour sejr The Challenge presented by KGA i Indien, hvor Jeppe Kristian Andersen begyndte finaledagen i top-10,...

Ryder Cup kvalifikationen, 27. marts 2023

Der var masser af point af spille om i WGC – Dell Technologies Match Play, som blev vundet af Sam Burns med en finalesejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk