AmatøreliteAmalie Leth-Nissen blev nr. 12, da Anna Davis vandt Augusta National Women’s...

Amalie Leth-Nissen blev nr. 12, da Anna Davis vandt Augusta National Women’s Amateur

17-årige Amalie Leth-Nissen var med helt fremme i Augusta National Women’s Amateur (ANWA) på Augusta National, men faldt tilbage til en 12. plads. Hendes medspiller, 16-årige Anna Davis, vandt den prestigefyldte turnering. Se højdepunkter fra finalerunden ovenfor.

Augusta National ønsker bl.a. at skabe og opfylde drømme for deltagerne, som der kan ses mere om i videoen nederst i denne artikel. Og selvom Amalie faldt tilbage, og vil være skuffet over det, så har hun fået en oplevelse, hun aldrig glemmer. Og hun har spillet Augusta National, som vi er er mange der drømmer om at opleve en dag.

Amalie faldt tilbage på de sidste 4 huller

Efter to indledende runder på Champions Retreat var de 30 bedste med i finalerunden på Augusta National, der i næste uge er vært for Masters.

Blandt dem  Amalie Leth-Nissen, som vandt Junior Invitational at Sage Valley, og er nr. 15 på amatørernes verdensrangliste. Hun holdt sig helt fremme, og var i par på Augusta National indtil par-3 huller 16., hvor hun lavede en dobbeltbogey efterfulgt af to bogeys på de sidste huller.

Det gav en runde i +4 og en delt 12. plads for Amalie Leth-Nissen. Hun spillede med Anna Davis i finalerunden, og kunne således de 16-årige Anna Davis gå -3, hvilket gav hende sejren i den tredje udgave af turneringen.

Anna Davis fra USA vandt i -1 foran svenske Ingrid Lindblad og Latanna Stone fra USA i par.

Benedetta Moresco, Amari Avery og Beatrice Wallin delte 4. pladsen i +1.

Amalie Leth-Nissen delte 12. pladsen med bl.a. Rose Zhang, der er nr. 1 på verdensranglisten.

Mere om Augusta National Women’s Amateur

72 af verdens bedste amatører var med i ANWA, der blev spillet over tre runder (54 huller) De første to runder onsdag og torsdag på Champions Retreat Golf Club i Augusta, inden de 30 bedste klarede cuttet til lørdagens finalerunde på Augusta National.

Der var omspil om den sidste plads i finalerunden, men fredag kunne alle 72 deltagere, uanset om de klarede cuttet eller ej, spille en prøverunde på Augusta National.

Augusta National Women’s Amateur, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Savannah Vilaubi vandt Otter Creek Championship

Savannah Vilaubi vandt Otter Creek Championship på Epson Tour, hvor Nicole Lørup missede cuttet. Nyprofessionelle Ingrid Lindblad tjente sin første check med en 25....

Taylor Dickson vandt Blue Cross and Blue Shield of Kansas Wichita Open

Taylor Dickson vandt Blue Cross and Blue Shield of Kansas Wichita Open på Korn Ferry Tour. Med en finalerunde i -5 vandt Taylor Dickson i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk