Jack Nicklaus vandt The Open for The Ages foran Tiger Woods

Jack Nicklaus vandt den virtuelle The Open for The Ages, der var en fiktiv turnering på Old Course St Andrews! I videoen ovenfor ses en halv times højdepunkter fra finalerunden.

The Open for The Ages var en slags virtuel The Open, med rigtige slag fra 50 års videoarkiv af The Open på Old Course St Andrews. De var så sat sammen på en ny måde, hvilket der kan læses mere om i artiklerne The Open for The Ages – de bedste “spiller” St Andrews i denne uge og Mere om The Open for The Ages og vindere på Old Course St Andrews. Nogle vil sikkert finde det besynderligt, men det er om ikke andet ganske velproduceret.

Favoritten Nicklaus vandt foran Tiger 

Efter første runde indtog afdøde Seve Ballesteros føringen i -6, Tiger Woods førte i -8 efter anden runde, mens Tiger og Jack Nicklaus delte føringen i -12 efter tredje runde.

Med en runde i -4 vandt Jack Nicklaus i -16 foran Tiger Woods i -15, mens Seve Ballesteros blev nr. 3 i -14.

Tom Watson og Nick Faldo delte 4. pladsen i -13, mens Rory McIlroy og Louis Oosthuizen delte 6. pladsen i -12. McIlroy var dagens bedste med en forrygende runde i -9.

Med hver to The Open sejre på Old Course St Andrews var Jack Nicklaus (1970 og 1978) og Tiger Woods (2000 og 2005) favoritter til at vinde The Open for The Ages.

Nu 80-årige Jack Nicklaus, der har rekorden med 18 major sejre, vandt også The Open 1966 på Muirfield. Udover de tre sejre er det også blevet til imponerende syv 2. pladser og tre 3. pladser i The Open.

Vinderen af The Open for The Ages afgøres af en fan-afstemning med flere end 10.000 stemmer samt databeregninger, som er udviklet i samarbejde med NTT DATA.

Sendes på V Sport Golf på mandag

Den tre timer lange finalerunde sendes på V Sport Golf (tidl. Viasat Golf) mandag den 20. juli fra kl. 11:30 – 14:30 og igen kl. 17:30 – 20:30.

The Open for The Ages, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.