Korn Ferry Tour-5 var ikke nok for Cappelen til at klare cuttet

-5 var ikke nok for Cappelen til at klare cuttet

Sebastian Cappelen missede cuttet i Corales Puntacana Resort and Club Championship på Web.com Tour.

Fredag nåede han blot at spille 6 huller af runde i +2. Han fik vendt spillet, og det endte med en runde i -1. I samlet -5 var han dog desværre  ét slag fra at klare cuttet.

Efter anden runde førte Stephan Jaeger i -16 foran Blake Adams i -15. Man fik indhentet det tabte, så man er færdig med tredje runde og klar til finalerunden søndag.

Nu er det Dominic Bozelli og Blake Adams der deler føringen i -20 foran Stephan Jaeger i -19. Matt Fast er alene på 4. pladsen i -18.

Corales Puntacana Resort and Club Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk