Challenge Tour5 danskere Challenge Tour klar via Team Made in Denmark

5 danskere Challenge Tour klar via Team Made in Denmark

Vanen tro udtages en håndfuld spillere til Team Made in Denmark, og der sættes nu navn på de fem spillere, der i 2019 har fået en wildcard-pakke til Challenge Touren.

De fem spillere er;

  • Nicolai Højgaard
  • Rasmus Højgaard
  • Morten Ørum Madsen
  • Niklas Nørgaard Møller
  • Frederik Dreier
Rasmus og Nicolai Højgaard klar til næste udfordring

Komet-tvillingerne, Rasmus og Nicolai Højgaard har tiltrukket sig massiv interesse vinteren over, samt været genstand for megen spekulation. De kan nu glæde sig over, at de allerede i deres første professionelle sæson får lov at prøve sig selv af på Challenge Touren.

– Vi glæder os til at prøve kræfter med niveauet på Challenge Touren. Vi glæder os til oplevelserne, men uanset hvor vi spiller, så er vi der for at lave nogle gode resultater, fortæller Rasmus Højgaard.

– Målet med sæsonen er, at vi skal have en fuld kategori eller spilleret på Challenge Touren i 2020. Det kan vi enten gøre via ECCO Touren og Nordic League, eller vi kan gøre det gennem de starter, vi nu får på Challenge Touren. Så vi føler, at vi med de her wildcards, har fået en ekstra mulighed for at spille os ind på Challenge Touren, uddyber Nicolai Højgaard.

Morten Ørum Madsen holder snuden i trænings-måtten

For Morten Ørum Madsen er niveauet på Challenge Touren ikke ukendt, og eftersom formkurven endelig har skiftet retning for “MØM”, så skal Challenge Touren bruges som målestok.

– Jeg arbejder fortsat stenhårdt på at genfinde det niveau, jeg havde for nogle år siden. Jeg føler, at jeg hele tiden tager nogle små skridt, men der er stadig lang vej tilbage på Europa Touren, hvor jeg gerne vil være, fortæller Morten Ørum Madsen.

– På nuværende tidspunkt er det mindre vigtigt, hvilken tour jeg spiller på, for jeg skal først og fremmest blive bedre og udvikle mig. Mine wildcards på Challenge Touren ligger efter sommerferien, og det betyder, at jeg kan give den fuld gas på ECCO Touren frem til sommer. Hvis jeg kan fortsætte min udvikling, er det perfekt, at jeg derefter kan få nogle starter på Challenge Touren, og se, om spillet også “holder vand” derude, forklarer MØM, som ikke vil forholde sig til resultater og målsætninger for sine Challenge Tour wildcards.

– Jeg koncentrerer mig udelukkende om at træne igennem, hæve mit niveau og udvikle mig, og så tror jeg på, at resultaterne kommer af sig selv, uanset hvilken tour jeg spiller på, slutter MØM.

Frederik Dreiers Challenge Tour chancer markant forbedret

Frederik Dreier modtager nogle wildcards som supplement til de starter hans Challenge Tour kategori 16 (missede cuttet på Final Stage) vil give ham. Disse Wild Cards giver talentfulde Dreier en god mulighed for at sætte en hel sæson sammen på Challenge Touren. Gode resultater kan således sikre ham en fast plads på Europas næstbedste golftour.

Alle Team Made in Denmark spillere er naturligvis til start ved Made in Denmark Challenge by FREJA, som afvikles fra 7. – 10. august i Ry.

Stort dansk Challenge Tour felt i 2019

Foruden de fem Team Made in Denmark spillere, er også Mark Haastrup, Jeppe Huldahl, Lasse jensen, Martin Leth Simonsen, Marcus Helligkilde, Benjamin Poke, Martin Ovesen, Christian Gløët og Nicolai Tinning at finde på Challenge Touren i 2019. Disse kan naturligvis også opleves ved Made in Denmark Challenge by FREJA, fra 7. – 10. august i Ry.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk