PopulærtLPGA33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major.

Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger siden i et håndskrevet brev på Instagram, som kan læses nederst i denne artikel. Hun har ikke spillet på LPGA siden BMW Ladies Championship i oktober 2023.

So Yeon Ryu blev professionel i 2007, og vandt syv af nu 10 sejre på LPGA of Korea Tour inden hun vandt US Women’s Open 2011. Hun blev Årets rookie 2012 på LPGA, hvor hun har vundet seks gange. To af dem er majors, da hun også vandt ANA Inspiration 2017 (nu Chevron Championship) efter omspil mod Lexi Thompson der under finalerunden fik fire (forsinkede) straffeslag. Hendes seneste LPGA sejr er Meijer LPGA Classic 2018.Hun har opnået 15 top-5 placeringer i de fem LPGA majors siden 2010, og i 12 år i træk fra 2010 til 2021 sluttede hun i top-25 i US Women’s Open. Seks af de 12 gange sluttede hun i top-5.

I sommeren og efteråret 2017 var So Yeon Ryu nr. 1 på verdensranglisten i 19 uger.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk