PopulærtDP World Tour3. plads i WGC gav plads i Masters

3. plads i WGC gav plads i Masters

Top-50 på mandagens verdensrangliste har kvalificeret sig til Masters, som spilles på Augusta National i næste uge fra den 7. – 10. april.

Rafa Cabrera Bello var den eneste nye spiller i top-50, som ikke i forvejen var kvalificeret til årets første major.

Cabrera Bello får sin debut i Masters
I sidste uge var Rafa Cabrera Bello nr. 54 på verdensranglisten, men efter en flot 3. plads i WGC – Dell Match Play rykkede han helt frem som nr. 36.

Dermed er 31-årige Cabrera Bello kvalificeret til Masters for første gang i karrieren.

Kjeldsen er eneste dansker i Masters
Søren Kjeldsen, der er nr. 45 på verdensranglisten i denne uge, kvalificerede sig allerede via top-50 ved nytår. Kjeldsen bliver eneste dansker i Masters.

Thorbjørn Olesen er næstbedste dansker som nr. 67. Han havde muligheden for at kvalificere sig til Masters via top-50, men det havde krævet en topplacering i WGC – Dell Match Play, hvor han ikke gik videre fra puljespillet.

Én sidste mulighed for at komme med i Masters
Der er kun én mulighed tilbage for at få en plads i Masters. Vinderen af denne uges Shell Houston Open kvalificerer sig, hvis han da ikke i forvejen er kvalificeret.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk