PopulærtDP World Tour3. plads i WGC gav plads i Masters

3. plads i WGC gav plads i Masters

Top-50 på mandagens verdensrangliste har kvalificeret sig til Masters, som spilles på Augusta National i næste uge fra den 7. – 10. april.

Rafa Cabrera Bello var den eneste nye spiller i top-50, som ikke i forvejen var kvalificeret til årets første major.

Cabrera Bello får sin debut i Masters
I sidste uge var Rafa Cabrera Bello nr. 54 på verdensranglisten, men efter en flot 3. plads i WGC – Dell Match Play rykkede han helt frem som nr. 36.

Dermed er 31-årige Cabrera Bello kvalificeret til Masters for første gang i karrieren.

Kjeldsen er eneste dansker i Masters
Søren Kjeldsen, der er nr. 45 på verdensranglisten i denne uge, kvalificerede sig allerede via top-50 ved nytår. Kjeldsen bliver eneste dansker i Masters.

Thorbjørn Olesen er næstbedste dansker som nr. 67. Han havde muligheden for at kvalificere sig til Masters via top-50, men det havde krævet en topplacering i WGC – Dell Match Play, hvor han ikke gik videre fra puljespillet.

Én sidste mulighed for at komme med i Masters
Der er kun én mulighed tilbage for at få en plads i Masters. Vinderen af denne uges Shell Houston Open kvalificerer sig, hvis han da ikke i forvejen er kvalificeret.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 4. december 2023

To LIV Golf vindere vandt på DP World Tour, mens Tiger Woods rykkede 430 pladser frem, selvom han blev nr. 18 ud af 20...

Jon Rahm skifter til LIV Golf

Efter flere ugers rygter er det nu officielt at 29-årige Jon Rahm fra Spanien, der er nr. 3 på verdensranglisten, skifter til LIV Golf....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk