Anbefalet29 juniorer fra Køge Golf Klub spillede 1.630 huller

29 juniorer fra Køge Golf Klub spillede 1.630 huller

Den 7. maj stod solen op kl. 05.16 i Køge Golf Klub, og her startede juniorafdelingen sin første Marathongolf til fordel for Dansk Hospitalsklovne. 29 juniorer i alderen fra 7 – 18 år spillede i alt 1630 huller i løbet af den solbeskinnede dag i Køge. Resultatet gjorde, at der blev samlet intet mindre end 65.000 kr. inkl. merchandise ind til Danske Hospitalsklovne.

 Af:  Ungdomsudvalget i Køge Golf Klub

En fantastisk start
Dagen tegnede sig godt allerede fra morgenstunden lørdag d. 7. maj. kl. 05.00 i Køge Golf Klub. 21 morgenfriske spillere ud af de 29 tilmeldte juniorer stod klar til dagens mission. Vejret var med arrangementet, så selv om nogle startede med fleecetrøje og hue,  stod det klart, at spillerne snart ville kunne vise deres sponsorerede poloer frem overalt på Køges Nordbane, der var lukket hele dagen pga. juniorafdelingens Marathongolf. Matchen blev startet ved Gunstart kl. 05.16, hvor de fremmødte havde fordelt sig på teestederne. Humøret var højt og blev ikke mindre, da et par buggys med forældre delte morgenbrød og juice ud til de entusiastiske spillere omkring kl. 7.30.

Storskærm
Kl. 11.30 begyndte de unge at søge mod klubhuset, da der var udsigt til en skøn frokost i Køge Golf Klubs restaurant bestående af lasagne, salat og brød. På dette tidspunkt havde spillerne allerede passeret 790 huller, hvilket kunne følges på storskærmen i restauranten. Her blev de spillede huller dagen lang opdateret med en times interval, hvilket betød, at juniorerne og andre interesserede kunne følge med i beløbet, der time for time voksede i takt med de spillede huller.

En festlig dag
Dagen fortsatte med højt humør, en masse nysgerrige blikke og ikke mindst flere spørgsmål stillet af beundrende tilskuer. Overalt var der tilskuere og bannere af Danske Hospitalsklovne og klovnenæser. I Proshoppen og ved receptionen var der dagen lang salg af forskellige produkter, som var tilsendt fra Danske Hospitalsklovne. De fleste forbipasserende kom da også hjem med en bamse, et armbånd, plakat eller en T-shirt. Salget af diverse merchandise gav ca. 4300 kr. der ubeskåret går til Danske Hospitalsklovne. I løbet af dagen blev der lavet sjov af juniorudvalget med klovnenæser på terrassen, der appellerede til at støtte det gode formål. Selv de svenske greenfee gæster måtte spytte lidt i bøssen.

Køges juniorer samt ungdomsudvalget
Køges juniorer samt ungdomsudvalget

Forplejningen var i top
Kl. 17.30 blev der endnu engang serveret mad til de sultne og godt ”brugte” spillere efter 1474 spillede huller. Restauratørparret Eva og Finn vakte begejstring, da de serverede stegt kylling, pomfritter og coleslaw. Juniorerne havde alle betalt 100 kr. til forplejning hele dagen, som Eva og Finn valgte at tilbagebetale til Danske Hospitalsklovne.

Dagen igennem var et stort mødelokale stillet til rådighed til de unge. Her var der opstillet madrasser, så der kunne hviles og/eller leges mellem runderne. Desuden stod der friske forsyninger i form af blandt andet frugt, chips, slik og saft, som REMA1000 i Strøby samt MENU Køge havde sponsoreret til de udholdende juniorerne. Især de helt små benyttede sig af rummet.

En vellykket dag
Alt i alt var det en helt fantastisk, vellykket dag for juniorafdelingen i Køge Golf Klub. Aldrig før er der blevet spillet så mange huller af så unge spillere. Flere af de yngste spillere havde aldrig gået ni huller golf og denne dag, gik de langt over 30 huller. Der var lutter smil, højt humør  og glade miner dagen lang. Juniorerne hyggede sig på kryds og tværs af hcp. og alder og har denne dag, der stod i velgørenhedens tegn, aldrig fået trænet så meget på så kort tid. Mads Kristensen på bare 12 år gik flest huller og kunne gå hjem med hele 132 spillede huller golf på en enkelt dag.

KoegeGK_DanskeHospitalsklovneOpbakningen var stor
Opbakningen har været stor i Køge Golf Klub og omegn, hvilket resulterede i de over 65.000 kr. Golfklubben består af flere ”klubber” i klubben, der alle har bidraget på én eller anden måde. Det indsamlede beløb bliver overrakt til direktøren af Danske Hospitalsklovne, Kenneth Øhrberg, mandag d. 20. juni i Køge Golf Klub, hvor spillerne iført deres flotte ”Danske Hospitalsklovne” poloer, og en stor del af sponsorerne vil være til stede. Kenneth Øhrberg kommer desuden for at fortælle om deres arbejde for Køge Golf Klubs Erhversklub og andre interesserede.

Tak til alle sponsorerne:
Danske Bank Køge, T-sko.dk, Tamaris Køge, Ledelse og Co, BGR Revision, Addere Revision, Adena IT, IT Ingeniøren, Gabor Shop, GLB Revision, Butik Klud, Bjerre Holding, Cafax,
CC Ejendomme, Muremester Jimmy Jacobsen, Hertels, Rema1000 Strøby, Køge Golf Restaurant, Køge Golf Shop og Dagbladet Køge. ABACUS, Advokaterne C.C. Jørgensen & Morten Winsløv, BNI Køge, Deres Køge, Køge Fysioterapi, Lyngens VVS, Lørdagsherrerne, Salon Scala og Strunge

Koege_Hospitalsklovne-16_3

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kvinder: Penge- og pointranglister, 4. marts 2024

Hannah Green vandt HSBC Women’s World Championship på LPGA, hvor Emily K Pedersen blev nr. 41. Emily tjente 7.963 $ svarende til 55.000 danske kroner,...

Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open

Amerikanske Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open presented by Macro på Korn Ferry Tour. Argentina Open blev spillet første gang i 1905, men...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk