11-årig kom hjem til Claret Jug på sit værelse

11-årige Joshua var til The Open 2018 på Carnoustie, hvilket var så stor en oplevelse, at han efterfølgende fik lavet en The Open væg på sit værelse. Efterfølgende fik han besøg af The Open trofæet, Claret Jug, ligesom han har fået hilsner fra bl.a. Francesco Molinari og Henrik Stenson.

Som man kan se i videoen ovenfor er det bl.a. med et stort The Open logo, billetten og et flag med autografer fra The Open 2018 og  The Open 2015 på St Andrews. Joshuas egen handske med autografer af Rory McIlroy og Justin Rose hænger også i en ramme.

Joshuas mor delte et billede af væggen på Twitter, hvilket blev liket flere end 1.800 gange. Nogle (PR)ansatte hos R&A, der arrangerer The Open, så billedet og i starten af december overraskede de Joshua med Claret Jug trofæet, som det kan ses ovenfor.

Gaver fra Francesco Molinari og Henrik Stenson

Siden har Joshua i øvrigt fået flere gaver til sit værelse.

Værtsbanen Carnoustie har givet signerede kopier af vinderen Francesco Molinaris scorekort, mens Francesco Molinari selv har sendt et signeret flag med en hilsen. Henrik Stenson har sendt et par solbriller fra sin Henrik Stenson Eyewear kollektion, som det kan ses på billederne nedenfor. Og så fik Joshua i øvrigt også et nyt golfsæt i julegave.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.