Rundt omkring i de danske klubber synes det at blive mere og mere populært med meget store hole-in-one præmier i klubturneringer. Det skaber da også en del interesse og spænding om, hvorvidt nogle slår det ultimative slag, og vinder den store præmie.

Således også i Golfklubben Storstrømmen, hvor der er 100.000 kr. til den første, som laver hole-in-one på 11. hul under THIELE’s Højsommerturnering.

Det er en åben parturnering, som spilles søndag den 21. juli 2019 med gunstart kl. 9. Formatet er Fourball/Stableford.

Derudover er der præmier til de 6 – 7 bedste hold (par), og tættest på 11., 15. og 17. hul med en samlet præmiesum på 15.000 kr.

Kun 50.- i turneringsfee

Golfklubben Storstrømmen fejrer 50 års jubilæum i år, så turneringsfee er nedsat fra 70 til kun 50 kr. pr. person.

Det er som nævnt en åben turnering, og greenfee for medlemmer af andre klubber er kun 80 kr. ved THIELE’s Højsommerturnering. Fleksmedlemmer betaler fuld Greenfee.

For dem der gerne vil spise efter runden, er der mulighed for at tilkøbe en tarteletbuffet til 75 kr. pr. person. Den skal bestilles samtidig med tilmeldingen til turneringen på Golfbox.dk.

Tilmelding på Golfbox senest torsdag den 18. juli kl. 17,00.

Max. deltagerantal: 120 (60 par) efter først til mølle-princippet.

www.storstroemmen.dk

Golfklubben Storstrømmen – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.