Zalatoris og Fitzpatrick fører inden US Open finalerunden

Will Zalatoris og Matt Fitzpatrick deler føringen i US Open på The Country Club, Brookline inden finalerunden. I videoen ovenfor er der 50 minutters højdepunkter fra tredje runde runde.

Thorbjørn Olesen var eneste dansker i feltet, men han var otte slag fra at klare cuttet efter anden runde.

Zalatoris og Fitzpatrick foran Rahm 

Will Zalatoris var dagens bedste med en runde i -3, og deler føringen i -4 med Matt Fitzpatrick, som var rundt i -2. Den forsvarende mester Jon Rahm er alene på 3. pladsen i -3, efter han lavede en dobbeltbogey på sidste hul.

Keegan Bradley, Adam Hadwin og Scottie Scheffler deler 4. pladsen i -2 foran Sam Burns, Rory McIlroy og Joel Dahmen deler 7. pladsen i -1.

Efter anden runde var 23 spillere under par, men nu er det kun ni spillere.

.
.

Dustin Johnson, Hideki Matsuyama og Collin Morikawa er nr. 17 i +2, Patrick Cantlay, Jordan Spieth og Justin Thomas nr. 25 i +3, Richard Bland og Xander Schauffele nr. 33 i +4, Justin Rose og Brooks Koepka nr. 40 i +5, Patrick Reed nr. 45 i +6, Bryson Dechambeau nr. 55 i +8 og Tyrrell Hatton nr. 58 i +9.

US Open sendes direkte på V Sport Golf & Viaplay Total. Som altid kan ugens sendetider også ses på www.19hul.dk/tv.

US Open, leaderboard
– alternativ på pgatour.com

US Open 2022 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.