PopulærtDP World TourWiesberger vandt efter omspil - Thorbjørn blev nr. 8

Wiesberger vandt efter omspil – Thorbjørn blev nr. 8

Bernd Wiesberger vandt Shenzhen International efter omspil mod Tommy Fleetwood, mens Thorbjørn Olesen blev bedste dansker på en 8. plads.

Thorbjørn var helt fremme i toppen inden finalerunderne, men efter en tredje runde i par, var han på en delt 13. plads i -8 inden finalerunden. Med en god runde i -5 rykkede han frem til en 8. plads i -13. Han blev også nr. 8 i turneringen sidste år.

Lucas Bjerregaard blev nr. 53 i -2, hvilket også var hans score for dagen, mens Lasse Jensen var seks slag fra at klare cuttet.

Bernd Ritthammer med Thomas Søby som caddie blev nr. 14 i -11.

Thomas Søby og Bernd Ritthammer
Wiesberger vandt efter omspil mod Fleetwood

Inden finalerunden førte Bernd Wiesberger med tre slag, men da Tommy Fleetwood gik finalerunden i -9, var det Fleetwoods score i klubhuset, som skulle jagtes.

Wiesberger var rundt i -1, så de to sluttede i -16 inden Bernd Wiesberger vandt med en birdie på første omspilshul.

George Coetzee var i -16 inden sidste hul, så med en par var han kommet med i omspillet. Coetzee slog to bolde i vandet og afsluttede med en 8’er på par-4 hullet, så han faldt tilbage til en delt 11. plads i -12!

Efter en bogey på sidste hul delte Ross Fisher 3. plads i -15 med Grégory Bourdy, mens Fabrizio Zanotti, Davis Lipsky og Dylan Fritelli delte 5. pladsen i -14.

Bubba Watson, der førte efter første runde – 6, blev nr. 26 i -8.

Wiesbergers fjerde Europa Tour sejr

Det var 31-årige Bernd Wiesbergers fjerde sejr på Europa Touren, hvor han tidligere har vundet Ballantine’s Championship 2012, Lyoness Open 2012 og Alstom Open de France 2015.

Forsinkelser de første dage

Regn og torden forsinkede spillet de første dage, så der var flere som end ikke nåede at begynde på anden runde fredag. Man nåede dog at indhente det tabte, så tredje runde blev færdigspillet lørdag og finalerunden søndag.

Europa Touren bliver i Kina, hvor Volvo China Open spilles i Beijing fra på torsdag.

Shenzhen International, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk