PopulærtDP World TourWestwood bliver vært for British Masters 2017

Westwood bliver vært for British Masters 2017

Lee Westwood bliver vært for British Masters supported by Sky Sports 2017. Dermed ved vi også, at Justin Rose bliver vært i 2018.

Efter seks års pause kom British Masters tilbage på Europa Tour kalenderen sidste år med Ian Poulter som vært på Woburn Golf Club. Idéen var at fire af de største aktive engelske spillere skulle være værter for turneringen de kommende fire år.

Luke Donald var vært på The Grove i år, hvor Alex Noren vandt. Han skal forsvare sin titel på Close House nær Newcastle fra den 28. september til 1. oktober 2017.

Det bliver den første Europa Tour turnering på Close House, hvor Lee Westwood har været tilknyttet siden 2011 som tourpro. Banen var vært for ISPS Handa PGA Seniors Championship 2015.

– Jeg har en god forbindelse til Close House. Jeg er sikker på, at det bliver en fantastisk test for de spillere, som kommer op til nordøst. British Masters er tilbage på landkortet, og vi bør forsøge at flytte den lidt rundt i landet, så mange kan opleve det. Vi har ikke haft en turnering heroppe i en del år, så det bliver godt at få British Masters til Newcastle, siger Lee Westwood i en pressemeddelelse.

Lee Westwood planlægger at lave nogle mindre ændringer af banen, så der kommer nogle nye bunkere, mens andre fjernes. Der kommer også et par nye teesteder, hvilket man er gået igang med at anlægge.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se top-10 med dyr under PGA Tour turneringer

Der er mange dyr på golfbanerne, og for mange er naturoplevelser en del af fornøjelserne ved at spille golf. Indimellem blander dyrene sig dog...

Nick Carlson vandt Next Golf Tour på Innisbrook efter drama

Med bl.a. et holet slag fra 270 meter efter et drop vandt Nick "Bump" Carlson den sjette og sidste regulære Next Golf Tour turnering...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk