PopulærtPGA TourWesley Bryan fører forsinket John Deere Classic

Wesley Bryan fører forsinket John Deere Classic

John Deere Classic er forsinket af kraftig regn, så nogle spillere nåede ikke at begynde på deres anden runde fredag, mens andre er færdige.

Wesley Bryan, der fik et PGA Tour kort i sidste uge efter tre sejre på Web.com Tour, gik anden runde i -7, så han fører i -12 foran Steve Marino og Tom Gillis i -10.

Jon Rahm er nr. 10 i -7, da han er -5 efter 17 huller af anden runde, mens Zach Johnson er på en delt 13. plads i -6.

Zach Johnson er blandt de spillere, som ikke nåede at begynde på anden runde. I de seneste syv udgaver af John Deere Classic er han kun sluttet udenfor top-3 en enkelt gang. Han vandt i 2012, og siden da har han haft to 2. pladser og en 3. plads!

John Deere Classic er den næstsidste turnering inden FedExCup slutspillet, så for nogle er det ved at være sidste mulighed for at beholde PGA Tour kortet.

Spieth forsvarer ikke sin titel
Jordan Spieth er forsvarende mester. Han vandt også turneringen i 2013, men er ikke med i år, hvilket dog også ville have været upassende, da han meldte afbud til OL.

C More Golf sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

John Deere Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kvinder: Penge- og pointranglister, 4. marts 2024

Hannah Green vandt HSBC Women’s World Championship på LPGA, hvor Emily K Pedersen blev nr. 41. Emily tjente 7.963 $ svarende til 55.000 danske kroner,...

Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open

Amerikanske Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open presented by Macro på Korn Ferry Tour. Argentina Open blev spillet første gang i 1905, men...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk