Det er tid til sæsonens sidste turnering på Korn Ferry Tour, og det bliver helt sikkert nervepirrende, når de der skal navne på de sidste kort til den kommende PGA TOUR sæson.

Sebastian Cappelen er sikker på sit kort til verdens bedste tour. Når danskeren spiller med i denne uges Korn Ferry Tour Championship presented by United Leasing & Finance, jagter han derfor en topplacering. Den kan være med til at give ham en bedre rangering forud for den kommende sæson.

Hele turneringen kan ses på GOLFTV med danske kommentatorer.

Cappelen håber selvfølgelig på en topplacering. Men når kortet er på plads, bruges turneringen lige så meget til at forberede sig til den kommende sæson, der begynder om blot to uger. For andre er denne uge karriereafgørende: Hvis de ikke spiller sig ind i top 25 skal de enten ned på eller blive på Korn Ferry Tour endnu en sæson.

Sådan er det for profiler som Harris English, Johnson Wagner og Jonathan Byrd, der alle er placeret lige uden for top 25, og som derfor skal levere et resultat i denne uge, hvis de vil bevare deres fulde spillerettigheder på PGA TOUR. Og lige inden for top 25 er der også en række PGA TOUR-spillere, der har kniven på struben, hvis de vil blive på den bedste Tour.

Sidste år vandt José de Jesus Rodriguez United Leasing & Finance Championship på Victoria National Golf Club Indiana. I fjor var det en almindelig turnering på Korn Ferry Tour, men i år er den altså forfremmet til sæsonfinalen. Så Rodriguez er nok glad for sit kendskab til banen. Han er nummer 20 inden turneringen begynder, og med en fornuftig afslutning kan han sikre sig endnu en sæson på PGA TOUR.

Grundet helligdag i USA på mandag spilles turneringen fra fredag til mandag i denne uge, og GOLFTV sender direkte fra alle fire runder.

Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV

Korn Ferry Tour Championship kan følges på GOLFTV:
– Fredag den 30.8.: 19.00 – 22.00
– Lørdag den 31.8.: 19.00 – 22.00
– Søndag den 1.9.: 19.00 – 22.00
– Manddag den 2.9.: 21.00 – 00.00

Anders Sigdal og Andreas Hartø kommenterer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.