KonkurrenceVind stor golfpakke i ugens FedExCup konkurrence

Vind stor golfpakke i ugens FedExCup konkurrence

Opdateret: Konkurrencen er slut. Stort tillykke til vinderen Mikki Hegnslund, som er blevet kontaktet.

— oOo —

Top-30 på FedExCup ranglisten er med i Tour Championship, som er sæsonfinalen på PGA Tour. Der spilles fire runder uden cut om en præmiesum på 8,75 mio. $, og derudover skal den enorme FedExCup bonuspulje med 10 mio. $ til vinderen også fordeles.

C More Golf sender direkte fra PGA Tour, og i samarbejde med dem afholder vi endnu en FedExCup konkurrence her på 19hul.dk. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Svar på ugens spørgsmål og vind stor golfpakke

For at deltage i konkurrencen skal du svare på følgende spørgsmål:

• Nævn den ene af de to spillere som var med i omspillet, da Rory McIlroy vandt Tour Championship 2016?

Send dit svar pr. mail til konkurrence@19hul.dk eller deltag på Facebook ved at skrive en kommentar til opslaget for konkurrencen.

• 1 cap

Du kan deltage i konkurrencen frem til og med på søndag den 24. september 2017.

Taylor Pendrith vandt The CJ CUP at Byron Nelson

Taylor Pendrith vandt sin første PGA Tour sejr i The CJ CUP at Byron Nelson, hvor Thorbjørn Olesen missede cuttet. Se højdepunkter fra finalerunden...

Scott Dunlap vandt Insperity Inv. efter 36 huller på én dag

Scott Dunlap vandt Insperity Invitational på PGA Tour Champions, hvor Thomas Bjørn var med. Turneringen blev forsinket og siden afkortet til 36 huller lørdag...