Har du eller din virksomhed brug for god eksponering eller en god salgsplads til Jeres produkter? Så læs roligt videre.

Made in Denmark Village er omdrejningspunktet for hele turneringen, fra onsdag den 20. maj – søndag den 24. maj 2020. Beliggende midt på banen, lige ved hul 10 og hul 16, rummer området over fantastiske muligheder for de tilskuere der har brug for en pause, noget at spise eller en god shoppetur hos de mere end 30 udstillere der er en del af teltbyen.

Midt i Made in Denmark Village er der et overdækket spiseområde på 800 kvadratmeter med siddepladser og mulighed for at følge spillet på storskærm. Området er omgivet af en række madboder, som har et stort og lækkert udvalg.

Jyske Bank TV vil også være til stede i Made in Denmark Village, hvorfra de vil sende flere af deres daglige udsendelser, og man vil som tilskuer kunne se med, og bl.a. se live interviews med forskellige personligheder.

Herunder findes information om Made in Denmark Village 2020. Oversigtskort over hele området findes her.

BEMÆRK:

Som et nyt tiltag afholder vi Made in Denmark After Party, ved Centerbygningen, som finder sted torsdag, fredag og lørdag aften umiddelbart efter sidste slag er slået.

Hvem kan udstille:
  • Made in Denmark Village er som udgangspunkt åben for udstillere fra alle brancher, med undtagelse af mad og drikkevarer. I enkelte tilfælde kan brancher kræve særskilt godkendelse.

Læs mere, se priser, ledige stande mv. på madeindenmarkgolf.dk/…

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.