PGA Tour ChampionsVijay Singh på 2. pladsen i senior major

Vijay Singh på 2. pladsen i senior major

Flere af de fem amerikanske senior majors ligger med kort mellemrum, og i denne uge spilles Constellation Senior Players Championship på Philadelphia Cricket Club.

Jay Don Blake fører i -2 foran Brandt Jobe, Jeff Sluman, Vijay Singh og Bart Bryant i -1.
Der var således kun fem spillere, som brød par i første runde.

Colin Montgomerie er nr. 6 i par, mens Bernhard Langer og Tom Watson er blandt spillerne på en 10. plads i +1.

Jesper Parnevik og Miguel Angel Jiménez deler 19. pladsen, mens John Daly er noget længere tilbage på en 53. plads i +6.

Der er blot 81 spillere i feltet, så som nr. 68 i +7 er Rocco Mediate blandt de sidste i feltet. For halvanden uge siden blev Mediate major vinder med sejr i US Senior PGA Championship.

Constellation Senior Players Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk