Cutter & Buck TourVictor Sidal Svendsen vandt GolfStar Winter Series – Links

Victor Sidal Svendsen vandt GolfStar Winter Series – Links

Nordic League sæsonen er begyndt i Spanien med Cutter & Buck Tour turneringen GolfStar Winter Series – Links, som blev vundet af danske Victor Sidal Svendsen. Cutter & Buck er ny titelsponsor for den svenske pendant for ECCO Tour.

Inden finalerunden førte Edwin Blomander i -7 foran Casper Simberg og Gustav Fransson i -7. Kristoffer Max var bedste dansker på en 4. plads i -6. De første to runder blev spillet skiftevis på Empordá Golf Links og Forrest inden finalerunden blev spillet på Links.

25-årige Victor Sidal Svendsen begyndte finaledagen på en 5. plads i -5, og med en runde i -5 vandt han i -10 foran Albin Bergström i -9 og Gustav Fransson i -7. Kristoffer Mac delte 4. pladsen i -5 med Hugo Townsend og Edwin Blomander.

Alexander Frances og Anders Emil Ejlersen delte 19. pladsen i -1, Peter Launer Bæk nr. 24 i par, Morten Toft Hansen og Mathias Gladbjerg nr. 28 i +1, Lucas Bjerregaard nr. 32 i +2, Oliver Suhr og Emil Kjeldsen delte 36. pladsen i +3 mens Frederik Severin Tøtteborg blev nr. 39 i +4. De øvrige danskere missede cuttet.

Anden Nordic League sejr

Det var Victor Sidal Svendsens anden Nordic League sejr, da han vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open 2023.

Der spilles to GolfStar Winter Series turneringen på Empordá Golf, og den anden begynder på tirsdag. Derefter er der to ECCO Tour turneringer på Camiral Golf & Wellness fra den 25. februar.

GolfStar Winter Series – Links, resultat

Lucas Bjerregaard under GolfStar Winter Series – Links 2024 – Foto: Svenska Proffstourerna

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk