Korn Ferry TourValero Texas Open 2006 vinderen Eric Axley vandt på Web.com Tour

Valero Texas Open 2006 vinderen Eric Axley vandt på Web.com Tour

Eric Axley fejrede sin 44 års fødselsdag søndag ved at vinde North Mississippi Classic uden at spille finalerunden, da den blev aflyst pga. kraftig regn, så lørdagens stilling blev turneringens resultat.

Sebastian Cappelen missede cuttet for fjerde turnering i træk, for efter runder i +6 og +2 var Cappelen otte slag fra at klare cuttet, som blev par.

Med en tredje runde lørdag i -4 vandt Eric Axley i -12 foran Willy Wilcox, Sebastián Muñoz og Kyoung-Hoon Lee i -9. Dan McCarthy og Michael Hebert delte 5. pladsen i -8.

Nederst ses højdepunkter fra lørdagens runde.

Axley vandt Valero Texas Open 2006

Tilbage i 2006 vandt Eric Axley sin hidtil eneste PGA Tour sejr, da han vandt Valero Texas Open, som pudsigt nok blev spillet i denne uge. På PGA Tour er man som vinder udgangspunkt kun kvalificeret til den pågældende turnering 5 år efter sejren.

Det var hans anden sejr på Web.com Tour, hvor han tidligere har vundet Rex Hospital Open 2005.

North Mississippi Classic, resultat

LIV Golf finalen er en hold-turnering med hulspil og slagspil

Dallas Team Championship er årets 14. og sidste LIV Golf turnering med 13 hold der spiller om 50 mio. $, hvoraf vinderne får 14...

Mimi Rhodes vandt Lavaux Ladies Open efter 16 dage som pro

Nyprofessionelle Mimi Rhodes fra England vandt Lavaux Ladies Open på LET Access Series efter omspil. Billie-Jo Smith tabte omspil for anden uge i træk. Amalie...