ECCO TourUtrolig finsk junior i front efter -10 ved NorthSide Charity Challenge

Utrolig finsk junior i front efter -10 ved NorthSide Charity Challenge

Den 17-årige svenske golfkomét, Oliver Lindell, stjal al opmærksomhed da han torsdag brændte Lyngbygaard Golfs anlæg af med en runde i 10 under par, 62 slag. Benjamin Poke og Niklas Nørgaard Møller er bedste danskere i syv under par, tre slag efter Lindell.

Betingelserne var ideelle på Lyngbygaard Golf, da NorthSide Charity Challenge begyndte torsdag morgen, og det udnyttede spillerne omgående. Danske Benjamin Poke var hurtigt ude af startblokken, og efter 10 huller var Furesø-profilen hoppet til hele otte under par. Mens Poke efterfølgende satte den et gear ned, blev der andetsteds på banen sat gang i et sandt Oliver Lindell show.

Den blot 17-årige finne leverede ni birdies og en eagle på vej mod en fantomrunde i 62 slag, 10 under par. En imponerende score for Lindell, der allerede har vundet én gang på ECCO Touren i år, og nu har indledt jagten på årets største vindercheck på ECCO Touren.

Lindell fører med ét slag til svenske Pontus Ellerström i ni under par og to slag til sin finske landsmand, Linus Väisänen i otte under par.

Benjamin Poke - Foto: ECCO Tour
Benjamin Poke – Foto: ECCO Tour

Benjamin Poke godt tilfreds trods ærgerlig afslutning
Benjamin Poke måtte efter sin fornemme start sluge en dobbeltbogey på sit 16. hul, men en runde i syv under par, var slet ikke så tosset.

– Jeg er godt tilfreds. Jeg spillede rigtigt godt i dag, men jeg prøvede nok lidt for hårdt til sidst, forklarede Poke, der var ni under par efter 14 spillede huller på dagens runde.

– Jeg begyndte at slå lidt ekstra hårdt til boldene på de sidste huller, hvor jeg bare skulle have fortsat med at spille mit eget spil. Men igen, så er syv under par en rigtig god score, så jeg er bestemt stadig en “happy camper”, rundede Poke af.

Niklas Nørgaard Møller nåede ligeledes rundt i syv under par, mens også Keen Bernberg, Mark Haastrup og Daniel Løkke efter runder i 66 slag, seks under par er at finde i top-10 efter første runde af NorthSide Charity Challenge.

Se stillingen ved NorthSide Charity Challenge her.

Gratis øl, pølser, comedy og topgolf fredag eftermiddag fra 12 – 17
Husk at du fredag kan lægge vejen forbi Lyngbygaard Golf til gratis øl, pølser, comedy og en masse god golf. Interessen for golf er ikke et must, bare du vil være med til at skabe god stemning fra tribunen på hul 2.

Skulle der blive lavet hole in one vil det udløse en præmie på 500.000 kroner.

Du kan læse meget mere om Castenskiold Charity Lounge, hvortil der i øvrigt er gratis buskørsel fra Aarhus her.

Følg ECCO Tour LIVE
Husk desuden at du kan finde ECCO Touren på Livestream.com, hvor der løbende sendes LIVE TV. Du kan tilmelde dig LIVE TV her.

Du kan også med fordel downloade Livestream.com app’en til din telefon, så du får direkte besked hver gang der streames LIVE fra ECCO Touren.

Se stillingen ved NorthSide Charity Challenge her.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk