PopulærtDP World TourUnderlige og vidunderlige øjeblikke fra Magical Kenya Open 2023

Underlige og vidunderlige øjeblikke fra Magical Kenya Open 2023

DP World Tour har lavet en video med Underlige og vidunderlige øjeblikke fra Magical Kenya Open presented by Absa 2023 på Muthaiga GC i Nairobi, som blev vundet af Jorge Campillo.

En lidt mere blandet samling af højdepunkter fra ugens DP World Tour turnering end vi tidligere har været vant til, så der er mange forskellige spillere og slag i videoen ovenfor. Startende med et længere indslag med Ashun Wu fra mudderet, men det var besværet værd.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Darius van Driel vandt Magical Kenya Open

Darius van Driel fra Holland vandt Magical Kenya Open, hvor Jonathan Gøth-Rasmussen blev bedste dansker. Inden finalerunden var Sebastian Friedrichsen nr. 53 i -1, Jonathan...

Carlos Ortiz vandt International Series Oman foran Oosthuizen og Niemann

Carlos Ortiz vandt International Series Oman, hvor der var en lang række LIV Golf spillere i feltet, og de dominerede da også toppen af...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk