PopulærtDP World TourUnderlige og vidunderlige øjeblikke fra BMW PGA Championship 2023

Underlige og vidunderlige øjeblikke fra BMW PGA Championship 2023

DP World Tour har lavet en video med Underlige og vidunderlige øjeblikke fra BMW PGA Championship 2023, som blev vundet af Ryan Fox.

En lidt blandet samling af højdepunkter, der begynder med Rory McIlroy, som var meget heldig på 18. hul. Der er bl.a. også Tyrrell Hatton med to meget gode hole-in-one forsøg og holede chip for eagle af Rasmus Højgaard og Adam Scott, der spillede sammen i tredje runde.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Kalle Samooja, J Kozuma og K Vincent klar til LIV Golf via Tourskolen

35-årige Kalle Samooja, 29-årige Jinichiro Kozuma og 26-årige Kieran Vincent har sikret sig en plads på et LIV Golf League hold i 2024 efter...

Peter Baker vandt Legends Tour sæsonfinalen og ranglisten

Peter Baker vandt MCB Tour Championship – Mauritius, der var sæsonfinalen på Legends Tour. Han førte i forvejen MCB Road to Mauritius ranglisten, som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk