Ahlsell Nordic Golf TourTre danskere i top-20 og endnu en amatørsejr på Nordic Golf Tour

Tre danskere i top-20 og endnu en amatørsejr på Nordic Golf Tour

Amatøren Sara Kjellker vandt Allerum Open presented by Ahlsell på Nordic Golf Tour. Det er den tredje turnering i træk, hvor en svensk amatør landsholdsspiller løber med sejren.

Fire danskere var med. Fie Kjærgaard Olesen og Louise Markvardsen delte 15. pladsen i +1, mens Line Toft Hansen blev nr. 20 i +3. Daisy Nielsen blev nr. 38 i +10 ud af de 55 deltagere.

Sara Kjellker vandt

I sidste var toppen af leaderboardet domineret af svenskere, da vinderen Ingrid Lindblad og otte i top-10 var amatører, og før det vandt Linn Grant.

Igen i denne uge blev det en sejr til det stærke svenske landshold, da Sara Kjellker vandt i -12 foran Linda Lundqvist og amatøren Louise Rydqvist i -11. Amatøren Linn Grant blev nr. 4 i -9. Otte af de 11 bedste er amatører.

Nordic Golf Tour er primært baseret i Sverige men der er også turneringer i Danmark og Norge. Dog er Danish Golf Open aflyst i år.

Allerum Open presented by Ahlsell, resultat

Herrer: Penge- og pointranglister, 29. april 2024

Yuto Katsuragawa vandt DP World Tour turneringen ISPS HANDA Championship i Japan. Han vandt også turneringen for to år siden, hvor den pga. Covid-19...

Rasmus Neergaard-Petersen vinder på Challenge Tour – igen

DGU udsendte følgende pressemeddelelse efter Rasmus Neergaard-Petersen vandt Challenge Tour turneringen UAE Challenge 2024. — oOo — Rasmus Neergaard-Petersen er nu så tæt på DP World Tour,...