KlubnytTo jyske topbaner udvider samarbejdet

To jyske topbaner udvider samarbejdet

To af de bedste jyske golfbaner, Lyngbygaard Golf ved Aarhus og Stensballegaard Golf i Horsens, har udvidet samarbejdet, så klubbernes medlemmer kan spille gratis på hinandens baner.

Med aftalen kan de to klubbers fuldtidsmedlemmer spilles gratis på begge baner alle ugens dage i perioden 1. april til 31. oktober 2023.

Med aftalen vil man, ikke overraskende, skabe merværdi for fuldtidsmedlemmerne og styrke samarbejdet på tværs af de to golfbaner. De er begge designet af Rick Baril fra anerkendte amerikanske von Hagge, Smelek og Baril.

– Vi forsøger hele tiden at øge værdien af medlemskabet i Stensballegaard Golfklub. Vi har længe haft et godt samarbejde med Lyngbygaard Golf, og jeg er utrolig glad for, at vi nu kan tilbyde dette fantastiske tillæg til medlemskabet, siger Holger Westman der er Club Manager i Stensballegaard.

På Lyngbygaard ser man også frem til det udvidede samarbejde:

– Vi har et ønske om at tiltrække flere medlemmer, men ikke mindst at passe på dem vi allerede har, hvorfor jeg håber, at vores medlemmer finder glæde i dette tiltag, og at det medvirker til at øge værdien af medlemskabet i klubberne. Jeg er spændt på at se, hvordan dette initiativ bliver modtaget ude i klubberne, siger Christian Phillip, som er direktør i Lyngbygaard.

Aftalen om gensidigt frit spil gælder kun ved privat bookede runder i Golfbox, og kan således ikke benyttes ved turneringer, Company Days og lignende.

Lyngbygaard Golf: www.lyg.dk

Stensballegaard Golf: www.stensballegaardgolf.dk

Samarbejde mellem Stensballegaard Golf og Lyngbygaard Golf – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Spieth, Hovland og Gareth Bale er hovednavnene på Pebble Beach

Det er tid til den traditionsrige AT&T Pebble Beach Pro-Am, hvor PGA Touren har besøg af en lang række kendisser fra sportens og kulturens...

Challenge Tourens 2023 sæson

Der spilles om flere penge end nogensinde før på Challenge Touren, hvor 2023 sæsonen kommer består af mindst 29 turneringer i 18 forskellige lande. Mindst...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk