Man må ikke forbedre sin spillelinje, men det tænkte Gian-Marco Petrozzi ikke på, da han rev en bunker under Second Stage af Europa Tourens Tourskole, hvilket kostede ham en plads i et omspil om en plads i finalen.

I finalerunden på Las Colinas var 21-årige Petrozzi fra England klar over vigtigheden af en birdie på sidste hul, så inden sit andetslag på par-4 hullet skridtede han længden af. Der var en bunker mellem bolden og flaget, så han gik igennem bunkeren for at få den præcise længde. På vejen tilbage rev han sine fodspor, men det skulle han ikke have gjort, da det var en forbedring af spillelinjen.

Gian-Marco Petrozzi lavede en birdie, så efter en hole-in-one på sit 8. hul (banens 17.) og fem birdies på de sidste 6 huller troede Gian-Marco Petrozzi, at runden i -6 gav ham en plads i omspil om en reserveplads til finalen af Tourskolen.

Efterfølgende fik Petrozzi besked om de to straffeslag for overtrædelse af Regel 13-2, som han har fortalt om i Twitter opslaget nederst i denne artikel. Flere medier, heriblandt Golfdigest.com og Golfchannel.com har skrevet om episoden.

Første reserven er kommet med i finalen

Med de to straffeslag blev Petrozzi nr. 32 i -4. To slag fra de tre spillere på en 24. plads i -6, som var i omspil om at blive første reserve til finalen af Tourskolen.

Will Enefer vandt omspillet, og som første reserve er han kommet med i feltet ved Tourskole finalen, som begyndte i lørdags og afsluttes torsdag.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.