AnbefaletTiger Woods har meldt afbud til US Open

Tiger Woods har meldt afbud til US Open

Tiger Woods er fortsat ikke klar til at spille turneringsgolf, så han har meldt fra til næste uges US Open og Quicken Loans National, hvor han er vært.

Tiger har ikke spillet turneringer siden, han i september 2015 blev opereret i ryggen.

– Jeg fortsætter med at arbejde hårdt og blive frisk, men jeg er ikke fysisk klar til at spille, skriver Tiger i et indlæg på sin hjemmeside.

Har vundet US Open tre gange
Tiger har vundet US Open tre gange i 2000, 2002 og 2008. Sejren i 2008 er hans seneste af i alt 14 major sejre.

Ugen efter US Open er Tiger vært for Quicken Loans National. Turneringen arrangeres for 10. gang af Tigers velgørende fond. Tiger kommer og er vært, men spiller således ikke selv.

Han er fortsat tilmeldt The Open på Royal Troon fra den 14. – 17. juli. Det skal man dog ikke lægge for meget i, for uden at tilmelde sig i god tid, så kan man ikke deltage.

I april spillede Tiger nogle få huller i forbindelse med åbningen af Bluejack National i Texas, som han har været med til at designe. Det var første gang siden august 2015, at han spillede på en golfbane.

Ny officiel bog om og med Tiger udkommer til marts
Det er også netop offentliggjort på Tigers hjemmeside, at der kommer en ny officiel bog om og med Tiger Woods.

Bogen, der laves i samarbejde med Lorne Rubenstein, har endnu ikke fået en titel.

Den udkommer til marts i forbindelse med, at det er 20 år siden, at Tiger vandt sin første major ved Masters 1997. Dengang var Tiger blot 21 år, og han vandt med hele 12 slag.

Bogen handler dog ikke kun om Masters 1997, men bl.a. også om Tigers golfkarriere som helhed, og om hvordan golfsporten har ændret sig de seneste 20 år.

Det er Tigers første bog siden “How I Play Golf”, som udkom i 2001.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Savannah Vilaubi vandt Otter Creek Championship

Savannah Vilaubi vandt Otter Creek Championship på Epson Tour, hvor Nicole Lørup missede cuttet. Nyprofessionelle Ingrid Lindblad tjente sin første check med en 25....

Taylor Dickson vandt Blue Cross and Blue Shield of Kansas Wichita Open

Taylor Dickson vandt Blue Cross and Blue Shield of Kansas Wichita Open på Korn Ferry Tour. Med en finalerunde i -5 vandt Taylor Dickson i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk