PopulærtPGA TourThorbjørn Olesen i kamp mod verdens bedste i Houston

Thorbjørn Olesen i kamp mod verdens bedste i Houston

Scottie Scheffler er til start hjemme i Texas, og verdens nummer et, er naturligvis det helt store trækplaster ved Texas Children’s Houston Open efter hans imponerende sejre tidligere på måneden. Thorbjørn Olesen er feltets enlige dansker, og han er på jagt efter revanche efter sidste uges tidlige exit i Florida.

Turneringen kan ses på discovery+ (og Eurosport 2, red.) med danske kommentatorer.

Houston Open har rødder helt tilbage til 1946, og efter et års pause er turneringen nu tilbage på PGA Tour og tilbage i foråret som en af turneringerne, der spilles op til The Masters.

Scottie Scheffler vandt både Arnold Palmer Invitational og The Players inden han tog en friuge i sidste uge. Han kan dermed blive den første spiller i syv år, der vinder tre turneringer i træk, hvis han vinder i Houston. Scheffler blev nummer to i Houston Open i 2021, så han kommer til en bane han tidligere har spillet godt på.

Schefflers to sejre i denne måned blev begge vundet foran Wyndham Clark. Verdens nummer fire er også med i denne uge, så det bliver spændende at se om den forsvarende US Open vinder endelig kan besejre suveræne Scottie.

Sidste uges overraskende vinder, Peter Malnati er også taget til Texas, og han spiller sammen med Scheffler og Will Zalatoris de to første dage. De kan følges på PGA Tour Live torsdag eftermiddag, hvor discovery+ sender fra 13.15.

Sidst Houston Open blev spillet, i november 2022 (tællende til 2023 sæsonen, red.), var det Tony Finau, der vandt, Finau er naturligvis klar til sit titelforsvar, og kan følges torsdag aften og fredag eftermiddag i selskab med Clark.

Thorbjørn Olesen har planlagt at spille både Houston Open og næste uges Valero Texas Open inden han tager til Masters. Olesen er kommet til Houston efter han missede cuttet i sidste uge, og har forhåbentlig fået rettet lidt småting i træningen, så han kan spille med alle fire dage i denne uge.

Texas Children’s Houston Open kan følges på discovery+
  • Torsdag den 28.3.: 21.00 – 00.00
  • Fredag den 29.3.: 21.00 – 00.00
  • Lørdag den 30.3.: 19.00 – 23.00
  • Søndag den 31.3.: 19.00 – 00.00

Jesper Knudsen og Jeppe Huldahl kommenterer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Cara Gorlei vandt Jabra Ladies Classic

28-årige Cara Gorlei fra Sydafrika vandt sin første professionelle sejr i Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Linette Holmslykke begyndte finaledagen på...

Reglerne for cuttet i Masters 2024

Op til Masters 2020 blev cut-reglen ændret, så det er top-50 og lige, der klarer cuttet efter anden runde. Den såkaldte ti-slagsregel er afskaffet. Fra...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk